Decizia luată de Oana Roman înainte de Crăciun, după despărțirea de Marius Elisei: „O să petrecem împreună și Revelionul”

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/12/2019, 17:03
Decizia luată de Oana Roman înainte de Crăciun, după despărțirea de Marius Elisei: „O să petrecem împreună și Revelionul”
Oana Roman a spus că vrea să petreacă sărbătorile de iarnă cu familia. Sursa foto: Instagram

Oana Roman a luat o decizie în legătură cu sărbătorile de iarnă, după despărțirea de Marius Elisei. Aceasta a declarat în această dimineață la Star Matinal că, de dragul fetiței, Crăciunul și Revelionul vor fi în familie.

Oana Roman va petrece sărbătorile de iarnă cu familia

„Este cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că anul ăsta am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic”, a mărturisit Oana Roman la Antena Stars.

 „Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos şi normal şi o să ne petrecem şui Crăciunul împreună şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte, pentru că recunosc, eu, în primul rând veam nevoie de linşte şi de odihnă”, a mai spus fiica fostului premier, Petre Roman.

Fiica fostului premier al României a vorbit despre divorțul de Marius Elisei

Vedeta va petrece sărbătorile de iarnă în locuința în care s-a mutat recent, o vilă de 160.000 de euro în care locuiește și mama ei, Mioara Roman.

„Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata”, a declarat Oana pentru revista Viva, după ce s-a aflat că divorțează.

„Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un „fost”, dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire”, a mai spus Oana Roman.

Oana și Marius Elisei au împreună o fetiță pe nume Izabela, de care vedeta este tare mândră.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×