Ce face Oana Roman, după ce s-a despărţit de Marius Elisei! A reluat relația cu prietene vechi

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
05/01/2020, 21:08
Ce face Oana Roman, după ce s-a despărţit de Marius Elisei! A reluat relația cu prietene vechi
Ce face Oana Roman, după ce s-a despărţit de Marius Elisei.

Oana Roman încearcă să-l uite pe Marius Elisei, tatăl fiicei sale, de care s-a despărțit cu câteva zile înainte de Sărbătorile de iarnă. Recent, vedeta s-a fotografiat alături de mai multe prietene, cu care se pare că a reluat legătura.

Ce face Oana Roman, după ce s-a despărţit de Marius Elisei

De câteva zile, fiica lui Petre Roman se află la Poiana Brașov, unde își reîncarcă bateriile, iar recent, s-a fotografiat alături de patru prietene, lângă bradul de Crăciun. Oana Roman este cu zâmbetul pe buze și arată foarte bine, semn că probleme din căsnicie nu au afectat-o prea mult.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al României a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariană şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

”Am decis de comun acord să ne separăm!”

Vestea că cei doi se despart i-a luat prin surprindere pe toți prietenii lor. Tristul anunț a venit pe Facebook și a fost postat chiar de Oana Roman.

„Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare! Am scris-o și am șters o apoi! Din păcate o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații.

În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră si deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu.

Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Cand părinții mei au divorțat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o traumă de nedescris.

Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință, si îmi doresc ca relația noastră ca părinți să rămână una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul. Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv și fizic în creșterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase și pentru asta îl respect și îl voi respecta toată viața mea!

Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem. Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca părinți trebuie sa rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm că această separare este unica soluție. Mi-aș dori ca presa să nu speculeze aberant atâta timp cât cred că am fost destul de clară! Vă mulțumesc!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×