Prima reacție a lui Săndel Bălan despre divorțul fiicei sale, Andreea Bălan. ”Tata o iubește”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/03/2020, 13:54
Prima reacție a lui Săndel Bălan despre divorțul fiicei sale, Andreea Bălan. ”Tata o iubește”
Prima reacție a lui Săndel Bălan despre divorțul fiicei sale. Sursa foto: stirescu.ro 

Andreea Bălan și George Burcea divorțează, mai ales după ce artista a recunoscut totul într-o postare făcută pe o rețea de socializare. Se pare că vedeta nu a discutat deloc cu tatăl ei despre situația delicată în care se află, după cum reiese din prima lui reacție publică.

Prima reacție a lui Săndel Bălan despre divorțul fiicei sale

Vestea divorțului a venit ca un trăsnet pentru fanii artistei. Chiar dacă aceasta nu a pronunțat cuvântul divorț, Andreea Bălan a confirmat informațiile apărute în ultima perioadă în toată presa din România.

„Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat.

George Burcea s-a mutat din căminul conjugal

In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. Va imbratisez cu drag, mereu a voastra AB“, a scris artista pe pagina ei de Instagram. Surprinzător, alături de postare, vedeta a adăugat o fotografie cu ea în rochie de mireasă.

Relațiile dintre Andreea Bălan și tatăl său se pare că sunt tot reci, deoarece vedeta nu s-a sfătuit deloc cu Săndel Bălan. Acesta nu a vrut să vorbească despre divorțul fiicei sale, dar a asigurat-o că îi este alături, indiferent de ce va hotărâ.

“Nu comentez. Nu am informațiile necesare pentru că nu am reușit să iau legătura telefonic cu fata mea. O să iau legătura cu ea. Eu nu comentez problemele, n-am văzut nicio declarație de la ea. Tata o iubește indiferent de deciziile pe care le ia”, a declarat Săndel Bălan, potrivit ciao.ro.

Zilele trecute, soțul Andreei Bălan a confirmat și el zvonurile apărute în presă, după ce a fost fotografiat în timp ce își căra bagajele din căminul conjugal. Actorul și-adus hainele la un prieten, unde de fapt se pare că locuiește deja de câteva zile bune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×