Andreea Bălan nu depune momentan actele de divorț: ”Doar o minune le mai poate salva mariajul”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/02/2020, 14:19
Andreea Bălan nu depune momentan actele de divorț: ”Doar o minune le mai poate salva mariajul”
Andreea Bălan îi oferă lui George Burcea un răgaz de gândire și speră că actorul se va schimba. Sursa foto: Instagram.com

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea bate la ușă din cauza problemelor iremediabile dintre cei doi. Actorul a părăsit deja căminul conjugal, însă cântăreața nu se grăbește să depună actele de divorț sperând totuși la o minune.

Când se va despărți Andreea Bălan oficial de George Burcea

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea pare că nu mai are nicio cale de întoarcere, mai ales că actorul a plecat deja de acasă și mai vine doar în weekend pentru a-și vedea fetițele. Cântăreața nu s-a hotărât când va depune actele de divorț pentru că încă așteaptă o schimbare din partea soțului ei.

Artista realizează că partenerul ei de viață are probleme serioase în momentul de față având în vedere că a fost prins drogat la volan în urmă cu câteva zile. Acesta este unul dintre motivele pentru care Andreea Bălan încearcă să fie discretă și nu va face prea curând niciun pas în ceea ce privește divorțul.

„George Burcea mai merge doar în weekend-uri acasă la Andreea și stă puțin cu fetele. Apoi pleacă unde locuiește acum, nu vorbește cu Andreea decât strictul necesar”, a mărturisit o persoană apropiată cântăreței pentru wowbiz.ro.

Cântăreața este dezamăgită de soțul ei, George Burcea

Doar o minune le mai poate salva mariajul. Andreea nu vrea să depună acyum cererea de divorț, dar doar pentru că George este într-o situație extrem de delicată, cu drogurile, cu agitația lui…

Dar, în câteva luni, probabil o va face și va încerca să fie discretă, nu de altceva, dar Andreea chiar fuge de scandaluri, se teme să nu îi afecteze ceea ce i-a mai rămas: cariera.

În rest, face tot ce poate să fie fericite fetițele, se ocupă de ele și speră ca George să își revină, totuși, și să poată comunica din nou cu el. Deși nu cred că îl mai poate ierta, Andreea este foarte dezamăgită de ceea ce a făcut el, de cum a reacționat în ultima perioadă și, normal, de problemele pe care le are el”, a mai spus sursa.

Andreea Bălan și-a dorit mereu să aibă o familie frumoasă și numeroasă, dar din păcate nu poate trece peste anumite derapaje de-ale soțului ei George Burcea. Frumoasa blondină speră că lucrurile se vor îndrepta și actorul își va da seama de ceea ce a făcut.

În situația în care relația lor nu va intra pe făgașul normal vedeta va face sigur pasul pe care îl urăște, ca idee, adică divorțul”. În momentul de față Andreea și George discută doar strictul necesar în ceea ce privește creșterea celor două fete pe care le au împreună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×