Prima reacție a Grațielei Duban după ce a fost acuzată de familia lui Ghiță de la Survivor: ”Sunt o persoană care învață”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/04/2020, 15:17
Prima reacție a Grațielei Duban după ce a fost acuzată de familia lui Ghiță de la Survivor: ”Sunt o persoană care învață”
Prima reacție a Grațielei Duban după ce a fost acuzată de familia lui Ghiță de la Survivor: ”Sunt o persoană care învață”. Sursa foto: Instagram.com

Grațiela Duban continuă să fie în centrul atenției chiar și după ce a fost eliminată din competiția „Survivor România” care are loc în Republica Dominicană. Actrița a fost atacată de familia lui Ghiță Balmuș în repetate rânduri fiind acuzată de sora acestuia că „i-a spălat creierul”, însă acum vedeta iese la rampă și se apără.

Grațiela Duban, despre acuzațiile care i se aduc în legătură cu prietenia cu Ghiță de la Survivor

Grațiela Duban s-a dedicat familiei de când a revenit în țară din Republica Dominicană, dar este de foarte multe ori amintită în emisiunea de la Kanal D și chiar acuzată de membrii familiei lui Ghiță Balmuș în legătură cu niște afirmații pe care actrița le-a făcut după eliminarea din show-ul „Survivor România” difuzat la Kanal D.

Sora lui Ghiță a declarat în emisiunea FanArena că fosta concurentă „i-a spălat creierul” fratelui ei și că afirmațiile pe care le-a lansat sunt neadevărate. Soția lui Andrei Duban nu a dorit să se implice prea mult la început, dar acum a venit rândul ei să-și spună punctul de vedere.

„Am primit fff multe mesaje frumoase, dar și mesaje mai puțin frumoase. Respect părerea tuturor. Adevărul fiecărui om este subiectiv. Eu cred în adevărul meu pentru eu știu cel mai bine ce am trăit acolo 24 de ore din 24, 7 zile din 7”, a scris fosta concurentă Survivor pe pagina de Instagram.

Ce spune actrița despre familia sa: ”Este cel mai de preț lucru”

„Voi, cei din fața televizorului, vedeți niște imagini montate, vedeți 3 ore pe zi timp de 4 zile pe săptămână, deci vedeți un adevăr parțial montat dintr-un unghi subiectiv.

Am zis și susțin nu sunt un OM perfect am greșelile mele dar, sunt o persoană care învață. FAMILIA pentru mine este cel mai de preț lucru, am știut asta și înainte de participarea mea la @survivorromania.oficial, iar acolo mi s-a confirmat.

spun treaba asta pentru am trăit într-o familie unită, iar când am pierdut-o pe mama mi-am dat seama baza mea ca om este mi fac o familie, iar de acolo mi construiesc și cariera. Dumnezeu m-a iubit și iubește”, a completat Grațiela Duban mesajul de pe pagina de socializare.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D susține că familia este totul pentru ea, mai ales că are o relație de dragoste cu un om extraordinar, referindu-se la soțul ei Andrei Duban. Vedeta a mai precizat că fiul ei Armin este cel care întregește familia și se consideră foarte norocoasă pentru acest lucru.

Totodată, Grațiela Duban le-a mărturisit fanilor că în curând va face un live în care va răspunde la toate întrebările. Actrița a mărturisit că nu a făcut acest lucru până acum pentru că a avut nevoie să se adapteze la viața normală.

„Am lângă mine un OM extraordinar, un OM perfect pentru mine căruia îi mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru tot ce îmi oferă. Armin este copilul perfect pentru mine și ne întregește familia. Sunt un om norocos și bogat sufletește.

Am fac un live în care am încerc răspund la întrebări. Nu am făcut asta până acum pentru încă lucrez la adaptarea mea la viața normală. pup aveți o zi minunată și sănătate”, a încheiat vedeta mesajul de pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×