Grațiela Duban, întâlnire de gradul zero cu soțul ei după revenirea din Republica Dominicană: „Sunt dezorientată”

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/04/2020, 14:40
Grațiela Duban, întâlnire de gradul zero cu soțul ei după revenirea din Republica Dominicană: „Sunt dezorientată”
Grațiela Duban s-a întors în țară, după eliminarea de la Survivor. Sursa foto: Instagram

Grațiela Duban s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a participat în concursul Survivor. Soția umoristului Andrei Duban, acuzată că avea relații cam apropiate cu băieții, s-a readaptat cu greu vieții din țară, departe de plajele însorite ale Americii Latine.

Grațiela Duban s-a întors în sânul familiei din România

Mulți se așteptau ca Andrei Duban să îi ceară socoteală Grațielei pentru comportamentul pe care l-a avut în cadrul competiției difuzate de Kanal D.

Din cele declarate de controversata concurentă, se pare că relația lor nu a suferit nicio schimbare, cei doi fiind mai uniți ca niciodată.

Andrei nu i-a reproșat nimic. Grațiela s-a autoizolat

„Lumea pe care am lăsat-o, am regăsit-o cu fundul în sus. E greu să îți imaginezi scenariul acesta. Acum sunt în perioada de autoizolare, Andrei a cumpărat mare parte din cele necesare pentru zilele în care vom stă în casă”, a declarat Grațiela pentru wowbiz.ro.

„Ne simțim foarte bine și timpul petrecut împreună este minunat pentru noi. Încerc să mă readaptez la fusul orar, mi-e destul de dificil. Sunt dezorientată, încă nu realizez că sunt acasă”, a completat recent eliminata concurentă.

Toate au fost la locurile lor când a ajuns acasă: „Când am ajuns acasă și l-am văzut pe Armin că face teleșcoală, am vrut să asist la o ora de matematică, să văd cum decurge. Am fost impresionată. Atunci când am plecat nu știa tabla înmulțirii și nimic despre împărțire”.

„De asemenea, frigiderul era plin, iar Andrei m-a așteptat cu sarmale și șnițele după o rețetă proprie. M-a depășit în bucătărie! Nu mi-am imaginat că o să se descurce atât de bine. Florile sunt îngrijite, înflorite. Îmi dau seama că m-a înlocuit cu succes”, a mai adăugat vedeta.

Pe Grațiela au costat-o apropierile de Ghiță, dar și conflictele permanente purtate cu una dintre cele mai bune concurente, Elena Ionescu.

Grațiela Duban
Grațiela Duban i-a cucerit din prima pe băieții de la Survivor. Sursa foto: captură Kanal D
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×