Andrei Duban amenință cu procesul familia lui Ghiță Balmuș de la Survivor: ”Nu este normal ce spune doamna”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/04/2020, 15:08
Andrei Duban amenință cu procesul familia lui Ghiță Balmuș de la Survivor: ”Nu este normal ce spune doamna”
Andrei Duban, amenință cu procesul familia lui Ghiță Balmuș de la Survivor: ”Nu este normal ce spune doamna”. Sursa foto: Instagram.com

Sora lui Ghiță Balmuș de la „Survivor România” a lansat acuzații grave la adresa actriței Grațiela Duban, dar soțul acesteia nu a stat nu mâinile în sâni și i-a luat apărarea. Andrei Duban a amenințat-o pe sora concurentului din Republica Dominicană spunând că o așteaptă la proces.

Sora lui Ghiță ar putea fi chemată la Tribunal de Andrei Duban din cauza unor afirmații

Grațiela Duban și Ghiță Balmuș au fost prieteni la cataramă în competiția din Republica Dominicană „Survivor România”, deși gurile rele spun că cei doi au avut o relație amoroasă. Comentariile la adresa actriței continuă să apară chiar și după ce actrița a părăsit show-ul, sora lui Ghiță lansând mai multe acuzații la adresa ei.

„Nu știu ce i-a făcut Grațiela, i-a spălat creierul acestui copil”, a mărturisit sora lui Ghiță la FanArena. Andrei Duban a rămas perpelx când a auzit acuzațiile aduse consoartei și a amenințat-o pe sora lui Ghiță că va fi chemată în Tribunal.

„Cred că se va alege cu un mic proces. Nu este normal ce spune doamna”, a spus soțul fostei concurente din show-ul de la Kanal D, actorul Andrei Duban, relatează libertatea.ro.

Care au fost afirmațiile de la care a pornit scandalul între Duban și familia lui Ghiță

Grațiela Duban a mărturisit în ediția de săptămâna trecută a emisiunii FanArena că îl vede pe Ghiță ca pe un frate mai mic și nimic altceva. Actrița a declarat că s-a apropiat de tânăr într-o seară când acesta i-a dezvăluit un secret foarte intim pe care urmează să-l facă public în emisiune.

„Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el. Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nicio femeie.

Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic? Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. O să explice”, a declarat Grațiela Duban, potrivit sursei menționate anterior.

Și de aici până la un întreg scandal a fost un singur pas. Sora lui Ghiță Balmuș susține că nu este nimic adevărat, ba chiar Grațiela Duban a lansat niște afirmații neadevărate, motiv pentru care concurentul Survivor România a primit numeroase comentarii pe rețelele de socializare.

„Grațiela a făcut niște acuzații foarte grave despre Ghiță, în privința femeilor, lăsând să se înțeleagă niște lucruri neadevărate, lucruri ce i-au adus numai comentarii urâte pe adresele de socializare.

Nu știu ce discuții, ce au făcut ei acolo, dar nu este nimic adevărat”, a spus sora tânărului care participă în show-ul din Republica Dominicană difuzat la postul de televiziune Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×