Prima poză cu chipul fetiței lui Cabral și a Andreei Ibacka. Fanii cuplului au reacționat imediat

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
09/10/2019, 18:46
Prima poză cu chipul fetiței lui Cabral și a Andreei Ibacka. Fanii cuplului au reacționat imediat
Cabral și Andreea Ibacka au publicat prima fotografie cu fetița lor. Sursa foto: viva.ro

Chiar dacă au devenit părinții unei fetițe superbe încă din luna decembrie a anului trecut, Cabral și soția sa, Andreea Ibacka au preferat să o țină pe micuța lor prințesă departe de ochii curioșilor. Acum, însă, cei doi au hotărât că este momentul ca fanii din mediul online să facă în sfârșit cunoștință cu noul membru al familiei.

Prima fotografie cu Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

În fotografia postată de partenera de viață a carismaticului prezentator TV, Namiko (n.r. nume de origine japoneză, care s-ar traduce prin „copilul valurilor”) este surprinsă chiar la malul mării, purtând un costumaș cu flori și pălărioară de paie, în timp ce stă cu piciorușele în apă. Adorabila imagine a stârnit un val de reacții din partea internauților, care n-au mai contenit cu laudele la adresa fetiței și a fericitului cuplu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Eu cred că este o păpușică de porțelan pusă pe plajă”, „Este superbă să vă trăiască și să fie sănătoasă”, „Adorabilă!? Frumusete de fetița!?”, „Ce scumpete, să vă trăiască minunea, să vă aducă numai bucurii ???”, „Leită tata!”, „Să vă trăiască,are ochișorii mamei?”, „Hmm, are fălcuțele de la tati ??? și bulănașele de la mami? Perfect mix”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka. Sursa foto: Facebook
Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka. Sursa foto: Facebook

Cabral și Andreea Ibacka au ales un nume special pentru fetița lor

Fiind vorba de primul copil al cuplului, Andreea și Cabral și-au dorit să aleagă un nume cât se poate de special pentru fetița care a venit pe lume în iarna anului trecut. După serii lungi de „negocieri” și „discuții aprinse” pe această temă, cei doi au reușit să găsească prenumele perfect pentru micuța lor prințesă.

Alegerea unui prenume pentru fetița noastră a adus multă presiune pe umerii noștri de părinți. ? Și cu toate că am simțit de la începutul sarcinii cât de important este să-i găsim un nume care s-o definească până la adânci bătrâneți (drept dovadă am și demarat căutările devreme), am ajuns s-o cunoaștem (9 luni mai târziu) și s-o strigăm „fetița’. Sau „Petunia’, pe numele de cod. (…).

Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta. Namiko, „copilul valurilor’, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris Andreea pe blogul personal.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×