Cabral a devenit tată pentru a doua oră. Andreea Ibacka a născut o fetiță. Ce nume va purta

Mirela Apostol    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
04/12/2018, 17:04
Cabral a devenit tată pentru a doua oră. Andreea Ibacka a născut o fetiță. Ce nume va purta
Soția lui Cabral a născut

Cabral a devenit tată pentru a doua oară, după ce Andreea Ibacka a născut o fetiță, la o clinică din Capitală. Soția vedetei PRO TV a dezvăluit cum își numesc fetița, până la botez. Mai mult, Cabral a postat și primele imagini din maternitate, înainte ca soția sa să nască.

Cabral a fost cel care a anunţat că soţia sa se pregăteşte să nască, atunci când a postat pe pagina sa de Facebook două imagini din spital: „Gata. E timpul. Nu vă faceți griji, mă ocup de toate”, a scris Cabral. Acesta anunţase cum îşi vor numi bebeluşa până la botez: “Andreea se simte bine, îi spunem Șerifa, pentru că are o deplasare din asta așa.. Când apare nu știi dacă vrea să te ia în brațe sau să te împuște. Este bine. Ne-am tot gândit atâtea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi-finalitate.

Cabral, dată pentru a doua oară! Andreea a născut o fetiţă

Ne-a propus Inoke, prima mea fiică, varianta asta de nume și cred că suntem aproape să o adoptăm. Nu pot să spun care este numele. Nu este secret, dar încă nu ne-am hotărât și iar scot ceva pe gură, iar o ia toată lumea razna. Așa că rămânem la nume de cod Petunia. Petunia.. și vom vedea după aceea”, a declarat Cabral pentru revista VIVA!.

Înainte de a o aduce pe lume pe micuţă, Andreea Ibacka a anunţat că este decisă într-o foarte mare proporţie să-şi boteze fetiţa Rania şi a scris o scrisoare pentru aceasta, în care i-a făcut unele promisiuni: „Apropo, s-ar putea ca taman zilele trecute să-ţi fi ales numele. Ne-a dat prietena Monica temă de gândire pentru fetiţa ei – care e deja pe drum – şi mi-am dat seama că-s şanse mari că tu să fii Rania.

Nici Monicăi nu i-am spus, de teamă să nu-i placă prea tare ideea mea şi să mi-o ia înainte. Draga mea, să ştii că visez la tine de când mă ştiu. Mi te închipui cu bucle blonde, ca mine, şi cu nişte ochi albaştri, la fel ca ai mei. Ei bine, draga mea, pentru că n-o să arăţi aşa nu-i vina mea, e a lui taică-tu, să ştii! Eu pot să fac orice numai să-i schimb lui jumătatea de african din care e plămădit nu, aşa că pe sfert şi tu vei fi afro. Asta înseamnă că ne luăm gudbai de la ochii albaştri, buclele blonde şi pielea ca spuma laptelui. Şi nu-i vina mea, să ne fie clar!

Să mai ştii, draga mea, că visez să te am în braţe de vreo câţiva ani. Ideal vorbind am depăşit scadenţă cu vreo 3. Dar taică-tu şi cu mine am hotărât că ar fi mai bine să aşteptăm puţin până să te aducem la lumină. Promit c-o să-ţi explic în detaliu cum stă treaba cu workaholicii când o să te faci mare”, a scris Andreea Ibacka pentru fiica sa, înainte de a o naşte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×