Andreea Ibacka, poze cu sarcina ajunsă în luna a 7-a! Nici nu zici că e gravidă!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
05/09/2018, 12:49
Andreea Ibacka, poze cu sarcina ajunsă în luna a 7-a! Nici nu zici că e gravidă! GALERIE FOTO
Andreea Ibacka si-a pozat burtica in luna a 7-a de sarcina

Chiar dacă nu prea se vede, frumoasa Andreea Ibacka este însărcinată în luna a 7-a, iar dovadă stau pozele postate recent pe Internet. Așa că Andreea și Cabral se bucură de ultimele săptămâni de liniște, înainte de nașterea fetiței lor.

Soţia prezentatorului de la Pro Tv este însărcinată în 27 de săptămâni şi va aduce pe lume o fetiţă. Bebeluşul este primul copil al cuplului, însă Cabral mai are o fată adolescentă din mariajul anterior cu Luana Ibacka.

Citește și Cât de mare s-a făcut fiica lui Cabral! Are 16 ani și este extrem de frumoasa!

Citește și Cabral a plecat cu rulota în vacanță!

Andreea Ibacka, poze cu sarcina în luna a 7-a

Andreea Ibacka se bucură de o sarcină ușoară, lucru care îi permite să se ocupe în continuare de hobby-urile pe care le are. Ea este foarte activă în mediul online și se ocupă de design interior. Actrița, în vârstă de 32 de ani, a anunțat că este preocupată de renovarea casei, pe care cuplul a început-o acum ceva vreme. Recent, Andreea Ibacka a postat mai multe poze în care apare însărcinată în luna a 7-a.

Fanii i-au admirat noua siluetă care abia dacă a prins contur şi i-au urat de pe acum naşterea uşoară. Andreea a mărturisit recent că pe fetiţa ei o va chema Rania şi i-ar plăcea să-i semene. Andreea și Cabral sunt împreună din anul 2007. Cei doi s-au căsătorit în 2011.

Chiar dacă cei doi spun că s-au ”antrenat” cu creșterea unor căței, creșterea unui copil va fi cu totul altceva, deoarece pe micuț nu vor putea să-l lase în curte, atunci când îi va supăra. Frumoasa blondină a arătat că are stofă de mamă. A crescut și îngrijit cu mare dragoste patru câini superbi.

”Îţi dai seama, să vă aşteptaţi la asta în viitorul apropiat. Mai aşteptăm. Aşteptăm să se întâmple. Suntem pregătiţi. Prietenii chiar îmi atrag atenţia că dintre toţi din gaşcă, după asemenea antrenament (cu patrupezii), sunt cea mai pregătită psihic”, mărturisea Andreea Ibacka, înainte de a rămâne gravidă.

Cabral, dezamăgit de protestul scăldat în gaze lacrimogene

Cabral a atras atenția, luna trecută, după ce a publicat un articol pe blogul personal, imediat după protestul diasporei, soldat cu zeci de răniți!

„Am pierdut, băi. Ne-am pierdut. Neam pierdut.

Ne-a luat focul. Pe toți. Fără timp, fără răbdare, fără chef de a ne asculta decât pe noi… urlăm unii la alții.

Ne-am prostit în a urla cu urechile închise.

Neam prostit de dezinformări și povești care-au transformat părinți și copii în inamici.

Ne-a luat focul și-am uitat de noi.

De cine suntem.

De cum obișnuiam să ne raportăm unii la ceilalți.

Acum 30 de ani am fost noi contra lor. Mi-aduc aminte cum m-a luat mama de mână și ne-am dus să apărăm Budimexul. De ei.

După 30 de ani suntem noi… contra noastră. Și ei stau și se uită, numără bani și-și râd în barbă.

Ne-am prostit în a urla cu ochii închiși. Că nu vedem nimic… nu e panică, s-a mai văzut. Groaza mă ia atunci când văd că nu vrem să vedem nimic. Nimic.

Neam prostit de invidii imbecile, de așteptări înșelate și minciuni grosolane.

Acum 30 de ani îndrăzneam să sperăm.

După 30 de ani… sperăm să îndrăznim.

Mamă contra copil, bunic contra nepot.

Am pierdut, băi. Ne-am pierdut. Neam pierdut”, a scris Cabral pe blogul său personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×