Mesajul Andreei Ibacka: ”Sunt în drum spre medic. Te descurci, Cabral!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/11/2018, 20:32
Mesajul Andreei Ibacka: ”Sunt în drum spre medic. Te descurci, Cabral!” GALERIE FOTO
Andreea Ibacka, alături de Cabral

Mesajul Andreei Ibacka, din drumul spre spital, îl vizează pe Cabral. Vedeta îl încurajează pe tătic și crede că se va descurca de minune. Acum o lună, aceasta dat vestea că va deveni cea mai fericită femeie de pe Pământ, afirmând ca va aduce pe lume un copil, alături de omul pe care îl iubește de atâția ani. Ulterior, Andreea a scris pe blog-ul ei personal ce sex va avea minunea celor doi. ”Fetiţă sau băieţel? O întrebare pe care în ultima vreme am auzit-o mai des ca «Bună ziua»! O curiozitate firească, până la urmă. Cu toate că variantele de răspuns ar fi intrat în vieţile noastre cu fix aceeaşi bucurie. Şi de ce să mai lungesc suspansul? O să avem o fetiţă”, a scris vedeta.

Iar, în urmă cu câteva zile, actrița își anunța admiratorii că se bucură de ”ultimele zile 2 în1”, după cum le-a numit chiar ea. Fanii vedetei i-au dorit, în josul fiecărei postări pe internet, toate cele bune, multă sănătate și naștere ușoară. Mulți i-au transmis, probabil din experiență, că viața în 3 va fi de-a dreptul minunată. ”Va fi și mai frumos după, în 3. Veți fi mai motivați”, “Vine micuța, și cu ea, fericirea voastră maxima!! Sunteți frumosi!!!”, “Vă doresc iubire veșnică! Sunteți adorabili.”, “Frumoșilor ? sarcină ușoară! Pupici”, “Minunată destinație, am petrecut 50 de zile acolo vara asta… am ponturi de locuri minunate”, i-au scris internauții, în josul unei poze cu Andreea și burtica de gravidă.

andreea ibacka, mesaj pentru cabral
Andreea, în ultimele zile de maternitate

Mesajul Andreei Ibacka îl vizează pe tătic: ”Sunt în drum spre medic. Te descurci, Cabral!”

Astăzi, însă, actrița a dezvăluit în ce stadiu se află cu pregătirile, pentru a o aștepta așa cum se cuvine pe micuță. ”Prima veste bună ar fi că ne-am întors acasă după renovare. Mai avem nevoie de 2 zile să terminăm de despachetat și să ne declarăm pregătiți pentru sosirea bebelușei”, a scris Andreea, alături de o fotografie publicată pe o rețea de socializare.

andreea ibacka, mesaj pentru cabral
Mesjaul Andreei Ibacka pentru Cabral!

De altfel, aceasta a precizat că se află în drum spre medic, iar speranța ei supremă ar fi ca acesta să nu o oprească acolo, pentru a naște. Însă, dacă ar fi așa, Andreea spune că este pregătită și spălată pe păr pentru a o întâmpina pe micuță, o dată ce va veni pe lume. ”Acum sunt pe drum înspre medic pentru evaluarea săptămânală, sperând să nu mă oprească în seara asta la spital. Și, totuși, dacă m-ar opri, bine că m-am spălat pe păr! Dacă o fi cazul, cu restul te descurci, @cabralibacka!”, și-a încheiat mesajul mămica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×