Cabral, prima imagine cu fetița! Ce mesaj a transmis sotul Andreei Ibacka

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/12/2018, 12:37
Cabral, prima imagine cu fetița! Ce mesaj a transmis sotul Andreei Ibacka GALERIE FOTO
Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți

Cabral Ibacka tocmai a devenit tată pentru a doua oară. Cunoscutul prezentator este topit după cea mică, așa lasă de înțeles mesajul pe care l-au primit prietenii săi virtuali. Cuvintele au venit însoțite și de o fotografie de-a dreptul emoționantă.

Micuța lui Cabral în ține pe tăticul său de mână. Andreea Ibacka(33 de ani) și Cabral Ibacka(41) au devenit de curând părinți.  De asemenea, glumeț din fire, Cabral a oferit fanilor lui o serie de fotografii alături de mesaje comice legate de venirea bebelușului pe lume, dar și de sarcina Andreei.

Cabral, mesaj emoționant despre fetița sa

Cabral se poate numi mândrul tată a două fete. Andreea Ibacka i-a adus pe lumea cea de-a doua fetiță, primul copil al cuplului. După nașterea sa, tatăl, vizibil emoționant, a lăsat câteva cuvinte frumoase pentru prima întâlnire cu micuța.  „Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum).
În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap.

 Cabral Ibacka, prima poză cu fetița lui
Cabral Ibacka, prima poză cu fetița lui

Și pentru asta vă mulțumim!!! În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată…Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea.

Cabral, pus pe șotii înainte de venirea pe lume a fetiței sale

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru prima oară și l-a făcut pe unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune tată din nou. Acesta, glumeț ca de obicei, a pus zâmbetul pe buze tuturor la o imagine a Andreei cu burtica de gravidă. ” Eu cred că e doar grasă. Și ne-a mințit atâtea luni că ar fi gravidă, de-am stat ca băbălăul cu sufletul la gură. Sigur e grasă, sau balonată, ceva… că s-a făcut termenul și nu văd niciun copil în plus prin casă. Aloooo! Dă-mi copilu’, Andreea Ibacka!”,  a scris acesta pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×