Prima imagine cu fetița Elenei Udrea și mesajul lui Alexandrov Adrian

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
05/10/2018, 22:41
Prima imagine cu fetița Elenei Udrea și mesajul lui Alexandrov Adrian GALERIE FOTO
Iubitul Elenei Udrea a publicat prima imagine cu fetița lor, alături de un mesaj sfâșietor

La 48 de ore de la arestarea mamei fetiței lui, iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat un mesaj sfâșietor și o imagine cu el, fostul politician și micuța lor. Bărbatul le-a mulțumit tuturor pentru susținere și spune că nu înțelege de ce familia lui e nevoită să treacă prin astfel de momente foarte grele. VEZI IMAGINEA AICI!

Vă reamintim că Elena Udrea a născut pe 20 septembrie, în Costa Rica, o fetiță perfect sănătoasă, provenită dintr-o sarcină gemelară. În urmă cu câteva luni, unul dintre gemeni s-a oprit din evoluție, iar fostul ministru al Turismului a dus sarcina la capăt, născând în urmă cu două săptămâni. Joi de dimineață, în data de 4 octombrie 2018, Interpolul a ridicat-o pe Elena Udrea chiar de pe stradă. La două ore după asta, a fost ridicată și Alina Bica.

Prima imagine cu fetița Elenei Udrea și mesajul sfâșietor al lui Alexandrov Adrian

”Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare. 
Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat… sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are cea mai mare nevoie de ea.
Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra.

PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei.”, a fost medajul pe care l-a postat iubitul Elenei Udrea pe rețelele de socializare, în cursul zilei de vineri, la 48 de ore după arestarea mamei fetiței lui.

Fetița Elenei Udrea se află acum în grija mamei sale, din momentul în care aceasta din urmă a fost reținută. Udrea a cerut ca fetița să îi fie adusă în arest pentru alăptat.

Elena Udrea a fost reținută de Interpol, în urmă cu 48 de ore și urmează să petreacă în arest următoarele două luni. Iubitul ei a postat prima imagine cu fetița lor
Elena Udrea a fost reținută de Interpol, în urmă cu 48 de ore și urmează să petreacă în arest următoarele două luni. Iubitul ei a postat prima imagine cu fetița lor
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×