Prima gală de la Bravo, ai stil! Celebrities! Cine va fi eliminată din show-ul de la Kanal D? Andreea Tonciu, ținută de mii de euro. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
25/01/2020, 19:44
Prima gală de la Bravo, ai stil! Celebrities! Cine va fi eliminată din show-ul de la Kanal D? Andreea Tonciu, ținută de mii de euro. FOTO GALERIE FOTO
În seara aceasta de la ora 23:00 se va difuza prima gală din emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities!. Sursa foto: Instagram.com

Prima emisiune de stil de pe teritoriul țării noastre „Bravo, ai stil! Celebrities!” a revenit în urmă cu 3 zile pe micile ecrane, iar în seara aceasta se desfășoară prima gală. Tema primită de cele 9 concurente este „show ca la Dubai” și va fi cu ghinion pentru una dintre fete pentru că va pleca acasă în această seară.

Andreea Tonciu, ținută de mii de euro în prima gală de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Jurații show-ului de stil de la Kanal D, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu, au de luat o decizie foarte importantă în seara aceasta începând cu ora 23:00. Cele nouă concurente care s-au înscris la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” trebuie să impresioneze prin stil și atitudine dacă nu vor să fie eliminate din competiție.

Andreeea Tonciu, una dintre concurente, va purta în prima gală a emisiunii o ținută de mii de euro care va fi pe placul juraților. Rochia inspirată din „show ca la Dubai” este una strălucioare și grandioasă și are un preț pe măsură, 6.000 de euro. VEZI FOTO

Cătălin Botezatu este plăcut impresionat de numărul Andreei și la un moment dat chiar merge pe scenă pentru a o ”îmbrăca” pe aceasta în bani. Întregul moment, precum și comentariile juraților pot fi urmărite în seara aceasta de la ora 23:00, numai pe Kanal D.

Cine este concurenta care va fi eliminată din show-ul de stil

În teaser-ul apărut pe contul de Instagram al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!” apare un moment în care una dintre concurente primește nota 1 din partea creatorului de modă Cătălin Botezatu. Nu se știe despre ce concurentă este vorbă, rămâne de văzut care dintre fete va pleca acasă.

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici, abia aștepta să revină pe micile ecrane. Frumoasa vedetă a mărturisit că sezonul acesta va fi unul grandios pentru că este dedicat vedetelor din showbiz-ul autohton care sunt obișnuite cu aparițiile publice ceea ce înseamnă că jurații vor avea de furcă cu ele.

„Mi-a fost foarte dor de  Bravo, ai stil!, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, a declarat Ilinca Vandici, scrie libertatea.ro.

Scandal în show-ul de stil de la Kanal D. Concurentele s-au „păruit” în public

Show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities” este apreciat pentru lecțiile de modă, dar din păcate are și părți negative. În fiecare dintre sezoanele anterioare, precum și în cele prezent au existat momente în care concurentele s-au certat sau s-au jignit din tot felul de motive.

Așa se face că acida Andreea Tonciu i-a declarat război Mariei Ilioiu. Între cele două concurente a avut loc un un schimb de replici absolut fabulos, iar gazda emisiunii, Ilinca Vandici, a fost nevoită să intervină pentru a calma spiritele.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×