Prima apariţie la TV a lui Cătălin Botezatu după operaţia complicată: “M-am săturat”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/10/2019, 19:54
Prima apariţie la TV a lui Cătălin Botezatu după operaţia complicată: “M-am săturat”
Cătălin Botezatu se simte mai bine după operația complicată. Sursa foto: b1.ro

Cătălin Botezatu își pregătește revenirea  după intervenția chirurgicală suferită recent la o clinică privată din Istanbul. Invitat în emisiunea prezentată de Teo Trandafir, cunoscutul creator de modă a ținut să-i liniștească pe fani în privința stării sale de sănătate, precizând că perioada de recuperare decurge cât se poate de bine.

Cum se simte Cătălin Botezatu după operația complicată

Totodată, designerul a pus capăt speculațiilor din ultima vreme, conform cărora problemele medicale l-ar fi determinat să renunțe la lumea modei. Fostul jurat al emisiunii Bravo, ai stil de la Kanal D le transmite gurilor rele că va „ merge mai departe până la capăt”.

Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin botezatu se pregătește să revină după oeprația pe care a suferit-o. Sursa foto: romaniatv.net
Cătălin Botezatu se pregătește să revină după oeprația pe care a suferit-o. Sursa foto: romaniatv.net

Cătălin Botezatu și-a pregătit testamentul

Chiar dacă a trecut cu bine prin operația dificilă în urma căreia medicii din Turica i-au extirpat o tumoră descoperită la colon, problemele de sănătate l-au determinat pe „Bote” să ia o decizie radicală. Mai concret, acesta a anunțat că și-a pregătit deja testamentul și va dona o bună parte din averea sa persoanelor vârstnice aflate în nevoie.

De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”, a anunțat Cătălin Botezatu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×