Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Creatorul de modă s-a hotărât cui lasă averea

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Creatorul de modă s-a hotărât cui lasă averea
Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Sursa foto: click.ro

Problemele de sănătate și momentele dificile de care a avut parte în ultima vreme l-au determinat pe Cătălin Botezatu să ia o decizie radicală. Deși are doar 53 de ani, îndrăgitul creator de modă și-a făcut testamentul după cum dezvăluia chiar el, într-un interviu acordat recent.

Cum și-a împărțit Cătălin Botezatu averea

Totodată, fostul jurat al emisiunii Bravo, ai stil, difuzată de Kanal D, a dezvăluit cum și-a împărțit întreaga avere, care nu este deloc de neglijat. Cunoscut pentru actele sale de caritate, designerul nu face excepție nici de această dată, astfel că o bună parte din agoniseala sa de-o viață va merge către persoanele vârstnice aflate în nevoie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu așteaptă să revină cu forțe proaspete. Sursa foto: romaniatv.net
Cătălin Botezatu așteaptă să revină cu forțe proaspete. Sursa foto: romaniatv.net

„Bote” se reface după operația dificilă prin care a trecut

În momentul de față, creatorul de modă se reface după operația suferită la o clinică privată din Istanbul, în urma căreia medicii i-au extirpat o tumoră apărută la colon. Din fericire, intervenția chirurgicală a decurs bine, astfel că „Bote” așteaptă cu nerăbdare să revină în activitate.

În ceea ce mă privește, îmi revin încet, dar sigur. Am făcut un nou control și în curând totul va intra în normal! Mulțumesc încă o dată celor care mi-ați scris mii de mesaje și sunt fericit că nu m-ați uitat!”, le-a transmis designerul prietenilor săi din mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×