Cum arată Cătălin Botezatu, după problemele de sănătate. Boala l-a îmbrătrânit

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
24/09/2019, 12:46
Cum arată Cătălin Botezatu, după problemele de sănătate. Boala l-a îmbrătrânit GALERIE FOTO
Botezatu a fost operat la colon în Turcia. Sursa foto: Instagram Cătălin Botezatu

Designerul Cătălin Botezatu este vizibil îmbătrânit, semn că boala și-a pus amprenta puternic asupra fizicului său. Creatorul de haine a suferit o intervenție chirurgicală la colon, în Turcia, iar după ce și-a revenit le-a adresat un mesaj video fanilor și apropiaților săi în care le-a mulțumit pentru preocuparea lor.

Cătălin Botezatu, vizibil îmbătrânit din cauza bolii

În videoclipul postat în mediul online de Botezatu se pot vedea cu ochiul liber semnele îmbătrânirii. Designerul în vârstă de 52 de ani a albit destul de mult și a dorit să își acopere ochii cu ochelarii de soare. Probabil încă nu este pregătit să se arate în totalitate, așa că a dorit să mascheze cât a putut dorind să le transmită celor din jur că este bine, că a scăpat cu viață din complicata operație.

Fanii au remarcat că fostul jurat de la „Bravo, ai stil” este mai bătrân cu 10 ani. Chiar dacă are 52 de ani, Bote se ține bine. Problemele de sănătate i-au dat în ultimii ani ceva bătăi de cap, dar, cu toate acestea, creatorul de modă este ambițios și nu se lasă doborât așa ușor. Ba dimpotrivă, după fiecare picaj s-a ridicat mai puternic.

cătălin botezatu
Designerul Cătălin Botezatu a transmis un mesaj de mulțumire fanilor. Sursa foto: Instagram Cătălin Botezatu

„Sunt bine acum, sunt în România”

„Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România. Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult”, a spus Bote în videoclipul postat pe Instagram.

„Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc”, le-a mai spus Botezatu urmăritorilor de pe Insta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×