Cătălin Botezatu, dezvăluiri după operația complicată din Turcia: “Mă sperie durerile”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 10:02
Cătălin Botezatu, dezvăluiri după operația complicată din Turcia: “Mă sperie durerile” GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu este bine dar are dureri

Cătălin Botezatu și-a reluat activitatea de zi cu zi și spune că nu se poate altfel, deoarece este un războinic și un luptător și va trece cu bine de perioada grea din ultimele luni, după ce a fost operat timp de șase ore, în Turcia. Medicii i-au extirpat o tumoră care îi punea viața în pericol. Are dureri însă, care îl sperie.

Cătălin Botezatu spune că este bine, dar îl sperie durerile

Celebrul designer și-a făcut recent analize de sânge, iar medicii din Turcia l-au asigurat că totul este bine, analizele au ieșit așa cum trebuie să iasă. Cătălin Botezatu promite să își onoreze toate contractele pe care le are și, mai mult de-atât, va fi prezent din nou la evenimente.

„Sunt OK, dar mă sperie durerile. Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine. Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică. Trebuie să se sudeze mușchii. Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă.

Cătălin Botezatu este bine dar are dureri
Cătălin Botezatu este bine dar are dureri. Sursa foto: unica.md

Și-a reluat activitatea și va apărea din nou la evenimente mondene

Le mulțumesc domnilor prof. dr. Taner Orug și Unal Sabanci. (…) M-am întors la muncă. Am început să merg la atelier și să îmi onorez contractele. Țin să îi anunț pe toți că în următoarea perioadă o să fiu prezent la toate evenimentele la care am fost invitat”, a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Ce a fost mai greu a trecut pentru Cătălin Botezatu. Medicii din Turcia i-au extirpat o tumoră care îi punea viața în pericol. Operația a fost una foarte dificilă și a durat nu mai puțin de șase ore. Celebrul creator de modă a recunoscut că a fost vorba despre o tumoră canceroasă.

„M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!

Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul”, declara designerul pentru Teo Show.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×