Cătălin Botezatu, mesaj de ULTIMĂ ORĂ, din Turcia. Designerul se recuperează după operaţia la colon

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/09/2019, 12:22
Cătălin Botezatu, mesaj de ULTIMĂ ORĂ, din Turcia. Designerul se recuperează după operaţia la colon
Cătălin Botezatu se recuperează după operația la colon suferită în Turcia. Sursa foto: româniatv.net

Cătălin Botezatu a postat un mesaj de ultimă oră după intervenția chirurgicală la colon suferită în Turcia. Creatorul de rochii și lenjerie intimă este vizibil îmbătrânit și îngălbenit la față, iar fanii sunt extrem de preocupați de aspectul său fizic. Mulți cred că starea lui este mai gravă decât spune, mai ales după cea mai recentă fotografie postată de designer.

Cătălin Botezatu, transfigurat după operația din Turcia

Imaginea postată aseară de Botezatu pe Instagram a strâns peste 20.000 de aprecieri, iar la mesajul său au comentat mai multe vedete. Ilinca Vandici și cântăreața Elena Ionescu se numără printre divele care s-au arătat aproape de creatorul de modă, urându-i însănătoșire grabnică acestuia.

„Bună seara! Vă doresc un weekend liniștit! În ceea ce mă privește îmi revin încet dar sigur, am făcut un nou control la @medicanahealthgroup, și în curând totul va intra în normal! Mulțumesc încă o dată celor care mi-ați scris mii de mesaje și sunt fericit că nu m-ați uitat!”, a scris Botezatu pe Instagram.

cătălin botezatu
Aceasta e fotografia postată aseară de designer pe rețeaua Instagram

Ilinca Vandici și Elena Ionescu, mesaje pentru designer

Ilinca Vandici a scris: „Regele nostru divin! Cum să te uităm? Te iubim și suntem alături de tine întotdeauna”. Elena ex-Mandinga a scris și ea un mesaj: „Toate gândurile bune spre tine! Doamne ajută!”

„Dumnezeu să te binecuvinteze Cătălin, mă rog cu credință pentru tine, Iisus e cel care te poate vindeca complet!”, i-a scris și o admiratoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×