Elena Ionescu, de urgenţă la spital. Vedeta este stabilă acum

Elena Ionescu, de urgenţă la spital. Vedeta este stabilă acum GALERIE FOTO
Elena Ionescu a ajuns de urgenţă la spital. Sursa foto: click.ro

Elena Ionescu, fosta solistă de la Mandinga, a ajuns de urgență la spital! Frumoasa cântăreță s-a simțit rău, așa că rudele sale au dus-o de urgență la spital, unde medicii au supus-o imediat la mai multe analize medicale. Artista trece printr-o perioadă foarte grea din viața ei, după ce a divorțat.

Elena Ionescu a ajuns de urgenţă la spital

Bruneta a ajuns pe mâna medici

Elena Ionescu a ajuns de urgenţă la spital
Elena Ionescu a ajuns de urgenţă la spital, dupa divort. Sursa foto: click.ro

lor vineri dimineața. Aceasta s-a simțit rău, așa că a mers la spitalul de urgență. După mai multe investigații medicale medicii au spus că totul va fi bine, iar artista se va pune imediat pe picioare, potrivit Antena Stars.

Elena Ionescu a divorțat recent de tatăl copilului său, de Dragoș Stanciu, iar stresul din ultima vreme și-a pus amprenta asupra sănătății vedetei. Elena a încercat să țină divorțul la secret, însă s-a aflat până la urmă că ea și Dragoș nu mai formează un cuplu. Vedeta a scris un mesaj pe Facebook.

 

Elena Ionescu a anunțat pe Facebook că a divorțat

“Da, am divortat! Luna trecuta am decis impreuna cu Dragos de comun acord sa ne despartim. Am vrut sa tinem totul secret pentru ca genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie sa gasim puterea sa mergem mai departe!

Ne-am asteptat sa se intample asta? Nu… dar nu suntem nici primii si nici ultimii care se despart. Totul s-a intamplat foarte repede intre noi, ne-am cunoscut, ne-am indragostit si in 6 luni am ramas insarcinata cu Razvanel. Uneori Dumnezeu face lucrurile sa se intample intr-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipa. Ne-am casatorit dupa ce am ramas gravida, dupa doar 7 luni de cand ne cunosteam.

Poate a fost putin cam repede, cred ca oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaste. As face lucrurile diferit? Niciodata. Am primit cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie in viata asta si anume darul de a fii MAMA” este mesajul transmis de cântăreață pe contul ei oficial de Facebook prin care anunța tristul eveniment prin care a trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×