Oana Roman a ajuns de urgență la spital. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit ce probleme de sănătate are

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/09/2019, 10:39
Oana Roman a ajuns de urgență la spital. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit ce probleme de sănătate are
Oana Roman a ajuns de urgență la spital. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit ce probleme de sănătate are foto: Facebook

Oana Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fiica lui Petre Roman a fost dusă de urgență la spital în mijlocul nopții. În ultima perioadă, ea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, dar speră că își va reveni cât de poate de repede și că își va vedea liniștită de viață.

În miez de noaptea, Oana Roman și-a anunțat prietenii virtuali că a ajuns direct la spital, dar că speră să se pună rapid pe picioare.  “V-am spus ca nu ma simt bine ! Pur si simplu mi s au terminat bateriile! Am ajuns direct la spital, locul unde nu trebuie să am grijă de nimeni si doar altii au grija de mine ! Ma pun pe picioare pana maine , iar condițiile si grija de aici mi-au ridicat moralul! Spitalul Sanador. Sfat : nu faceti excese in a avea grijă doar de altii , nu va puneti ultimii pe lista priorităților!“, a scris Oana pe rețelele de socializare.

Recent, Oana a avut probleme și cu mama sa. Ea s-a văzut nevoită să își vândă apartamentul pentru a se muta într-o casă din afara Bucureștiului, unde va sta și cu Mioara Roman. Se pare că aceasta nu se simte bine, iar fiica ei nu dorește să o lase să stea singură. Mai mult decât atât, ea a avut și probleme și cu unii dintre vecini.

Oana Roman, anunț despre vânzarea apartamentului

Mama nu s-a simţit bine acum ceva vreme. Acum e mai bine. Pentru că nu s-a simţit bine, eu m-am speriat foarte rău. Norocul a fost că a putut sa mă sune să-mi spună că i s-a făcut rău. Până am ajuns la ea, am simţit că trec vreo trei ani. Era mijlocul zilei, eu stau în Tei, ea destul de departe. Am sunat la Salvare, a ajuns înaintea mea… În urma analizelor nu s-a identificat realmente de la ce… Pentru că s-a lovit foarte tare când a căzut, a fost destul de nasol. A stat atunci o săptămână în spital…

Mă tot gândeam că e foarte complicat faptul că stă destul de departe de mine. Am ajuns la concluzia că într-un fel trebuie să fie mai aproape de noi ca să o putem monitoriza un pic mai mult. Nu eram pregătiţi în vara asta să o facem, dar forţaţi de alte împrejurări am hotărât că e mai bine să vină să stea la noi. Problema este că noi nu avem destul spaţiu încât să stăm toţi pe o perioadă lungă în această casă. Noi avem un apartament foarte frumos, care are aproape 100 de metri pătraţi, dar doar trei camere.

Izabela e mare deja, trebuie să aibă camera ei… Varianta la care ne gândim este să vindem apartamentul şi să cumpărăm o casă mai mare, cu mai multe camere, în care putem sta toţi liniştiţi. Probabil nu va fi chiar în Bucureşti. Noi aveam de mult gândul să ne mutăm la casă, să avem curtea noastră, să scăpăm de câţiva vecini.(…), a povestit Oana Roman în emisiunea “Agenţia VIP”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×