Oana Roman și-a luat casă de 160.000 de euro! Cum arată imobilul în care va sta alături de mama sa, Mioara Roman

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/08/2019, 10:27
Oana Roman și-a luat casă de 160.000 de euro! Cum arată imobilul în care va sta alături de mama sa, Mioara Roman
Oana Roman și-a cumpărat vilă de 160.000 de euro în zona Pipera a Capitalei. Sursa foto: Instagram.com

Oana Roman s-a hotărât să se mute din nou la casă după ce timp de șapte ani a locuit la bloc. Vedeta a vândut apartamentul din zona Lacul Tei și se va muta la curte. Mioara Roman va locui alături de fiica sa și familia acesteia. 

Oana Roman și-a cumpărat casă de 160.000 de euro

Oana Roman și-a vândut apartamentul cu trei camere din complexul rezidențial din Lacul Tei cu 200.000 de euro și a cumpărat o vilă în zona Pipera. Casa are aproximativ 300 de mp, curte, livadă și vie și a costat circa 160.000 de euro. Vedeta a locuit timp de 7 ani la bloc și din noiembrie se va muta din nou la curte. Oana Roman a devenit proprietara vilei în urmă cu câteva zile și se va muta peste două luni în Pipera, potrivit Click!.

„Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am găsit o casa superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta acolo în noiembrie pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni.”, a declarat Oana Roman.

Casa în care va locui Oana Roman alături de familia sa
Aceasta este vila din zona Pipera în care Oana Roman se va muta în luna noiembrie. Sursa foto: click.ro

Mioara Roman se va muta alături de fiica sa, Oana

Oana Roman și-a dorit mereu un spațiu mai mare, iar acum îl va avea. Motivul pentru care a luat decizia de a se muta la curte este mama sa, Mioara Roman care a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Fosta profesoară de limba arabă și fosta jurnalistă se va muta alături de fiica sa și va avea propriul spațiu. „Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă”, a declarat Oana Roman pentru Click!

„Ea nu şi-ar fi dorit să se întâmple asta, în sensul că ea şi-ar fi dorit să aibă locul ei, rostul ei ş.a.m.d. Pentru ea nu este simplu deloc. Având în vedere cine a fost ea şi ce viaţă a avut, să ajungă să fie în grija mea, cumva, nu este cel mai confortabil lucru din lume. Dar aşa a fost să fie, n-a fost altă soluţie. Şi, până la urmă, cred că pentru ea la un moment dat oricum ar fi fost greu să mai stea singură, pentru că începe să aibă o vârstă. Se apropie de 80 de ani, totuşi”, a spus Oana Roman pentru OK Magazine. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×