Oana Roman a luat o decizie radicală. Își vinde apartamentul din Tei. Vedeta a precizat motivul deciziei

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/07/2019, 15:57
Oana Roman a luat o decizie radicală. Își vinde apartamentul din Tei. Vedeta a precizat motivul deciziei
Oana Roman vrea să se mute la casă. Sursa foto: b1.ro

Oana Roman a luat o decizie radicală. Vedeta intenționează să vândă apartamentul în care locuiește împreună familia sa, întrucât și-a pus în gând să se mute la casă, departe de agitația din Capitală. În ceea ce privește motivele care au determinat-o să recurgă la o astfel de schimbare, vedeta susține că problemele de sănătate prin care trece mama sa au cântărit decisiv și, în plus, nici relația cu vecinii de bloc nu e tocmai bună.

Ce spune Oana Roman despre decizia de a-și vinde apartamentul

Mai concret, într-un interviu acordat recent, fiica fostului premier al României a dezvăluit că până cel târziu în luna septembrie imobilul situat în zona Tei din Capitală va fi vândut, urmând ca în scurt timp să achiziționeze o casă într-un loc mai liniștit, sperând că astfel vor dispărea toate neplăcerile din ultima vreme.

Varianta la care ne gândim este să vindem apartamentul şi să cumpărăm o casă mai mare, cu mai multe camere, în care putem sta toţi liniştiţi. Probabil nu va fi chiar în Bucureşti. Noi aveam de mult gândul să ne mutăm la casă, să avem curtea noastră, să scăpăm de câţiva vecini. Pot să scriu o carte despre ce discuţii am avut cu vecinii… Mi-au pus gard la terasă, am pus plângere pentru că pentru orice astfel de construcţie trebuie să ai autorizaţie… Acum au pus camere de luat vederi (…) Ei ne pun pe toţi din bloc să plătim pentru nişte camere pe care le folosesc ca să vadă ce face câinele meu în grădină”, a povestit Oana Roman la emisiunea Agenția VIP.

Mioara Roman are probleme de sănătate
Mioara Roman are probleme de sănătate

Mama Oanei Roman are probleme de sănătate

În plus, Mioara Roman întâmpină unele probleme de sănătate, astfel că Oana i-a cerut insistent mamei sale să se mute împreună, pentru a o avea alături 24 de ore din 24. Cum apartamentul de trei camere nu este suficient de încăpător pentru întreaga familie, decizia de a locui la casă pare una justificată.

Mama nu s-a simţit bine acum ceva vreme. Acum e mai bine. Pentru că nu s-a simţit bine, eu m-am speriat foarte rău. Norocul a fost că a putut sa mă sune să-mi spună că i s-a făcut rău. Până am ajuns la ea, am simţit că trec vreo trei ani. Era mijlocul zilei, eu stau în Tei, ea destul de departe. Am sunat la Salvare, a ajuns înaintea mea… În urma analizelor nu s-a identificat realmente de la ce… Pentru că s-a lovit foarte tare când a căzut, a fost destul de nasol. A stat atunci o săptămână în spital… Mă tot gândeam că e foarte complicat faptul că stă destul de departe de mine. Am ajuns la concluzia că într-un fel trebuie să fie mai aproape de noi ca să o putem monitoriza un pic mai mult. Nu eram pregătiţi în vara asta să o facem, dar forţaţi de alte împrejurări, am hotărât că e mai bine să vină să stea la noi. Problema este că noi nu avem destul spaţiu încât să stăm toţi pe o perioadă lungă în această casă. Noi avem un apartament foarte frumos, care are aproape 100 de metri pătraţi, dar doar trei camere. Izabela e mare deja, trebuie să aibă camera ei”, a declarat Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×