Oana Roman, mesaj emoționant pentru mama ei! Unde a ajuns să locuiască Mioara Roman, după ce și-a pierdut casa!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/04/2019, 14:44
Oana Roman, mesaj emoționant pentru mama ei! Unde a ajuns să locuiască Mioara Roman, după ce și-a pierdut casa!
Mioara Roman își serbează ziua de naștere, alături de fiica și nepoata sa

Ziua de 19 aprilie este extrem de specială pentru Oana Roman. Astăzi, mama sa împlinește venerabila vârstă de 79 ani, ocazie cu care vedeta a ținut să-i transmită un mesaj cât se poate emoționant. Într-o postare publicată pe o cunoscută rețea de socializare, fiica fostului premier al României le-a împărtășit fanilor sentimentele sale pentru cea care i-a dat viață.

Ce mesaj a transmis Oana Roman, de ziua mamei sale

La mulți ani, mama! Îți datorez tot și te iubesc nespus! Datorită ție sunt ceea ce sunt pentru că m-ai învățat să fiu bună și dreapta și de la tine am învățat că oricât de greu mi-ar fi, oricâte dezamăgiri aș avea, oricât m-aș simți de trădată sau singură, trebuie să rămân cu capul sus și să merg mai departe! M-ai învățat să iubesc cărțile, oamenii și viața! M-ai învățat că niciodată nu pierd tot dacă rămân bună, onestă și dacă mă bucur de viață în fiecare zi. Să ai mulți ani sănătoși și frumoși și să rămâi la fel de frumoasă și de luminată! #mama#lamultianimama” , i-a transmis Oana Roman mamei sale, într-un mesaj publicat pe contul personal de Instagram.

De ziua mamei sale, Oana Roman și-a pus sufletul pe tavă, iar cuvintele superbe dedicate celei care i-a dat viață nu puteau rămâne fără ecou. Pagina oficială de Instagram a vedetei a fost asaltată cu mesaje din partea tuturor fanilor care au ținut să-i transmită Mioarei Roman toate gândurile bune, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 79 de ani.

Oana Roman, alături de mama sa
Oana Roman, alături de mama sa

Mioara Roman trece prin momente grele în această perioadă

În aceste momente, Mioara Roman nu trece tocmai prin cele mai fericite momente din viața sa. Fosta profesoară de limba arabă locuiește într-un bloc modest, aflat pe Șoseaua Chitila. Chiar fiica sa, Oana, a fost cea care a ajutat-o să găsească un acoperiș decent deasupra capului.

Nu e în regulă ce s-a întâmplat. Eu am avut casa mea personală pe Calea Victoriei când a ajuns domnul Petre Roman la baricadă şi am moştenit de la mama una, în 2000. Şi nu mai am nimic. Din cauza unui tovarăş care s-a răzbunat pe noi. Mi-a pus sechestru pe tot. Casa moştenită am împărţit-o cu fratele meu şi cu sora mea. Începusem şi noi să facem după Revoluţie, la Sinaia, trei ziduri. Am sechestru pe tot” , a mărturisit Mioara Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×