Mioara Roman a ajuns la 79 de ani! Drama prin care trece: “Dacă nu era Oana eram în stradă”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/04/2019, 16:02
Mioara Roman a ajuns la 79 de ani! Drama prin care trece: “Dacă nu era Oana eram în stradă” GALERIE FOTO
Mioara Roman a ajuns la 79 de ani!

Mioara Roman împlinește, în data de 19 aprilie, vârsta de 79 de ani, însă nu are prea multe motive de bucurie. Fosta soție a celui care a fost cândva prim-ministrul României între 1989 și 1991 trăiește o dramă de când i s-a pus sechestru pe casele din Primăverii.

Mioara Roman a ajuns la 79 de ani

Problemele vedetei au început în anul 2011, când avea șanse să ajungă în stradă, în anul 2017 concretinzându-se acest lucru. În acel moment, Oana, fiica sa, a făcut public anunțul. „Cel mai frumos cadou de acest Crăciun este o hârtie prin care mama este somată să evacueze apartamentul în care sta, în 8 zile de la primirea prezenţei, primirea prezenţei fiind 18 decembrie!”, a scris fosta prezentatoare de televiziune pe contul său de socializare.

În acest moment, Mioara Roman trăiește într-un bloc modest, situat pe Șoseaua Chitila. Oana a fost cea care s-a îngrijit de problemele mamei sale și i-a găsit în ultimul moment un acoperiș decent deasupra capului. Despre situația prin care trece a vorbit chiar fosta soție a lui Petre Roman, într-un interviu pentru click.ro.

Mioara Roman a ajuns la 79 de ani! Drama prin care trece: “Dacă nu era Oana eram în stradă”
Mioara Roman alături de fiicele sale, Oana și Catinca

”Sunt trecută prin prea multe”

„Nu e în regulă ce s-a întâmplat. Eu am avut casa mea personală pe Calea Victoriei când a ajuns domnul Petre Roman la baricadă şi am moştenit de la mama una, în 2000. Şi nu mai am nimic. Din cauza unui tovarăş care s-a răzbunat pe noi. Mi-a pus sechestru pe tot. Casa moştenită am împărţit-o cu fratele meu şi cu sora mea. Începusem şi noi să facem după Revoluţie, la Sinaia, trei ziduri. Am sechestru pe tot”, a povestit Mioara Roman. De altfel, nici până la problemele ce țin de locuința sa nu i-a mers extrem de bine.

Mioara Roman a ajuns la 79 de ani! Drama prin care trece: “Dacă nu era Oana eram în stradă”
Mioara și Petre Roman

Fostă profesoară de limbă arabă a făcut copii târziu și s-a îngrijit la fiecare pas de ei. „Eu am fost ceea ce se numeşte o femie de carieră. Am făcut şi copii mai târzior. Pe Oana am facut-o la 36 de ani. Noi am prins anii ’60, nişte ani buni. Adică flower-power şi tot ce vrei. Umblam în blugi la facultate. Sunt trecută prin prea multe ca să mă mai gândesc că am sau nu am atâţia ani. Nu-mi doresc decât să fiu sănătoasă şi întreagă, totuși, peste un an fac 80. N-am eu probleme cu vârsta, nu am avut niciodată. Vârsta câteodată e pretext şi câteodată este avantaj”, a declarat Mioara Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×