Mioara Roman este o femeie cu stil și la 80 de ani! Care este secretul

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/12/2018, 12:51
Mioara Roman este o femeie cu stil și la 80 de ani! Care este secretul GALERIE FOTO
Mioara Roman, secrete de frumusețe!

Mioara Roman a avut dintotdeauna un stil foarte elegant, așa că toți s-au întrebat care este secretul deținut de aceasta. Aparițiile sale sunt absolut impecabile la cei aproape 80 de ani. Mioara Roman, mereu în vizorul celor mai importanți oameni și mult timp la brațul lui Petre Roman, politician român, nu putea să nu atragă privirile la fiecare eveniment.

Aceasta și-a dezvăluit în sfârșit secretul pentru coafura perfectă și vestimentația mereu pusă la punct. De asemenea, ea a declarat în nenumărate rânduri că a avut o perioadă grea la Revoluție și din punctul de vedere al esteticii și stilului.

Mioara Roman, secret de frumusețe și eleganță la 80 de ani!

Mioara Roman a intrat din nou în vizorul presei la recenta apariție din cadrul inaugurării unui salon de frumusețe. Celebrul artist Laurent Tourette, cel mai bun hairstylist din România, a deschis un salon, motiv pentru persoanele publice să apară. Mioara Roman a fost una din ele, declarând mai apoi că nu avea cum să lipsească tocmai de la acesta, declarându-se o clientă fidelă a lui Laurent. „Sunt clientă veche, nu știu, cred că de când a venit în România. Nu numai că îmi face plăcere din cauza atmosferei, dar și cum mă coafează într-un fel deosebit”, a declarat mama Oanei Roman. Se pare că specialiștii au observat că nu se abate niciodată de la stilul său caracteristic, fiind fidelă a lucrurilor simple, dar cu o elenață aparte.

„Mă vopsesc și acum pentru că am o vârstă, vara am părul mai lung, îl strâng sus și iarna e mai scurt. Am avut totuși șansa că am ceea ce se numește, deși am avut în copilărie niște cozi uriașe, pe care le uram de moarte”, a mai povestit Mioara Roman. De asemenea, mama Oanei Roman a mai spus și despre schimbările estetice la care a zis că nu o să mai apeleze niciodată, odată cu sfârșitul revoluției.

„Pe vremea lui Ceaușescu, mă vopseam singură, pentru că nu se putea, nu se găsea și așa mai departe și costa, am jurat că după revoluție nu o să mă mai vopsesc niciodată singură și așa s-a întâmplat. Am păstrat șatenul închis pe care l-am avut dintotdeauna. Hairstylistul m-a învățat cum să fiu mai modernă, să nu mă mai tapez foarte tare, ci mai puțin pentru că așa e moda acum, nu mai e ca în tinerețea mea „, a declarat Mioara Roman pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×