Mioara Roman a fost jefuită în propria casă. Vezi ce s-a întâmplat cu hoţii!

Daniel Vlad   
în Hotnews
18/09/2017, 00:11
Mioara Roman a fost jefuită în propria casă. Vezi ce s-a întâmplat cu hoţii!

Mioara Roman a fost jefuită în locuinţa sa de trei hoţi. Fosta soţie a lui Petre Roman, Mioara Roman a fost jefuită de trei bărbaţi care au abordat-o oferindu-se să-i repare un burlan de scurgere stricat contra sumei de doar 50 de lei. Ulterior aceştia au cerut  6.000 de euro, femeia nefiind de acord sa le dea banii respectivi. După o perioadă de negocieri, cei trei au părăsit locuinţa, însă au sustras mai multe bunuri. Au anunţat că se vor întoarece mai pe seară.

Fiica lui Mioara Roman, Oana Roman a povestit în direct la Antena 3 despre problemele prin care mama sa a trecut. „Nu mi-a venit să cred când am aflat ce a păţit mama. Iniţial ea nici nu dorea să mai povestească ce i s-a întîmplat. Cel care mi-a spus primul a fost soţul meu. El s-a dus la mama acasă dar hoţii plecaseră de acolo. Am înţeles că ei au sunat din nou la telefon, iar soţul meu a vorbit cu ei”, şi-a început discursul Oana Roman.

„Mama a fost inspirată să nu îi ameninţe”

În continuare fiica lui Petre Roman a povestit a vorbit despre calvarul prin care a trecut mama sa.„La un moment dat, după ce au intrat în casă, hoţii i-au spus mamei mele să le aducă vreo 6.000 de euro şi ceva de băut. Mama le-a spus că nu are în casă atâţia bani şi că nu posedă nici bunuri de valoare sau tablouri scumpe. Cei trei hoţi au spus că o vor suna mai încolo şi că se vor întoarece să ia toţi banii pe care îi face mama rost. Au sunat dar între timp acolo venise Poliţia şi soţul meu.

Dacă vă vine să credeţi hoţi au revenit la faţa locului, dar din păcate nu au fost prinşi de cei de la Poliţie după ce au fost alergaţi. Am înţeles că în zonă sunt şi câteva camere video, iar Poliţia o să urmărească toate înregistrările. Să sperăm că hoţii vor fi identificaţi cât mai repede deoarece nu doresc să trească prin aşa ceva şi alte persoane de vârsta mamei mele. Eu cred că dacă mama suna la Poliţie cu ei în casă, atunci se putea întâmpla o nenorocire”, a încheiat Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×