Prietenul lui Răzvan Ciobanu dă în judecată două vedete TV! Scandal la mai bine de o lună de la moartea designerului

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
16/06/2019, 11:23
Prietenul lui Răzvan Ciobanu dă în judecată două vedete TV! Scandal la mai bine de o lună de la moartea designerului GALERIE FOTO
Sorin Oprea și Răzvan Ciobanu erau parteneri de afaceri și prieteni buni Sursa foto: facebook.com

Prietenul regretatului designer, Răzvan Ciobanu a adus acuzații grave la adresa unor jurnaliști pe care a decis să-i dea în judecată. Afaceristul, Sorin Oprea susține că a fost obligat să apară în anumite emisiuni TV să vorbească despre viața regretatului creator de modă, Răzvan Ciobanu.

Sorin Oprea, prietenul lui Răzvan Ciobanu dă în judecată doi jurnaliști români

Sorin Oprea, prietenul regretatului designer, Răzvan Ciobanu, aduce acuzații grave unor jurnaliști celebrii pe care a decis să îi dea în judecată. Acesta susține că a fost obligat să apară în emisiuni TV și să vorbească despre Răzvan Ciobanu, stricându-i astfel imaginea după ce a fost acuzat că a intrat ilegat în casa regretatului designer.

Se pare că cei doi jurnaliști vizați de plângerea afaceristului sunt Mara Bănică și Dan Capatos. Cei doi l-au acuzat pe Sorin Oprea că a intrat în mod ilegal în apartamentul lui Răzvan Ciobanu și ulterior l-au obligat să apară în anumite emisiuni TV, încetând să-l mai denigreze. „Am făcut această plângere și la poliție și la judecătorie. Am mers la o emisiune… malaxor! Toată lumea știa adevărul, noi nu avem nici o legătură, dar au spus voi ați fost singurii cu care am vorbit acum ce să vă fac, noi trebuie să ne facem emisiunea”, a declarat Sorin Oprea.

Plângerea a fost depusă atât la poliție, cât și la Tribunalul București. Fostul partener de afaceri al lui Ciobanu, Sorin Oprea le cere celor doi jurnaliști români daune morale de un milion de lei.

Sorin Oprea dă în judecată doi jurnaliști pentru denigrare
Sorin Oprea și Răzvan Ciobanu erau parteneri de afaceri și prieteni buni
Sursa foto: Instagram.com

Ce a găsit Sorin Oprea în apartamentul lui Ciobanu, după moartea acestuia

Sorin Oprea, fostul partener de afaceri, dar și bunul prieten al regretatului creator de modă, Răzvan Ciobanu a stat de vorbă cu acesta cu puțin timp înainte de producerea accidentului auto care i-a curmat viața. Jurnaliștii au spus că, Sorin Oprea ar fi luat mai multe obiecte din apartamentul designerului, dar acesta a ținut să explice exact situația în care s-a aflat.

„Eu nu am avut de ascuns absolut nimic chiar din prima secundă. Prima apariţie a mea a fost acolo fără părinţi. Eu am probe la ce oră m-am trezit, la ce oră m-am dus acolo, la ce oră am sunat pe fiecare în parte. Haideţi să lămurim treaba asta odată pentru totdeauna. Eu nu am intrat în apartamentul lui Răzvan deoarece mirosea extraordinar de urât. Am plecat spre casă, am sunat-o pe mama lui şi mi-a zis că în două, trei ore, ajunge în Bucureşti şi cum ajunge mă sună şi dacă pot să o ajut să îi aleagă haine lui Răzvan, să aibă cu ce să îl îmbrace la Constanţa, să îl aducă în Bucureşti. După două, trei ore, am mers acolo… Devastată, exact cum a zis şi doamna avocat. Toate hainele erau aruncate pe jos, adică nu toate, câteva din ele. Răzvan avea perioade. Avea perioade când era ordonat, avea perioade când nu-i păsa de nimic şi tot ce era în jurul lui nu conta şi na. Erau căzute haine pe jos, era mizerie, rahat de pisică. Asta şi mirosea în halul ăsta. Era ca şi cum e un apartament nelocuit de ceva vreme”, a spus prietenul lui Ciobanu, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×