Noi amănunte în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu! Ce s-a găsit în apartament: “Era un străin la uşă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/05/2019, 12:15
Noi amănunte în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu! Ce s-a găsit în apartament: “Era un străin la uşă”
Noi dezvăluiri incredibile în cazul lmorții lui Răzvan Ciobanu

Ies la iveală noi detalii în cazul morţii fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. La  aproape două săptămâni de la cumplitul accident rutier care i-a adus sfârșitul cunoscutului designer, bunul său prieten vine cu o serie de dezvăluiri cutremurătoare.

Ce a găsit Sorin Oprea în apartamentul lui Răzvan Ciobanu

Este vorba despre Sorin Oprea, una dintre persoanele care i-au fost foarte apropiate fostului designer. Cei doi erau parteneri de afaceri și aveau mare încredere unul în celălalt. Atât de mare încât nu ezitau să-și încredințeze bani sau alte bunuri.

La scurt timp după aflarea veștii că bunul său prieten a încetat din viață, bărbatul a mers la domiciliul fostului creator de modă. În cadrul unui interviu acordat recent, acesta a dezvăluit că în momentul în care a ajuns la apartamentul lui Răzvan Ciobanu, o altă persoană încerca la rândul ei să intre în locuință.

Răzvan Ciobanu și Sorin Oprea erau foarte buni prieteni. Sursa foto:cancan.ro
Răzvan Ciobanu și Sorin Oprea erau foarte buni prieteni. Sursa foto:cancan.ro

Dezvăluirile prietenului lui Răzvan Ciobanu

Primul feeling pe care l-am avut a fost să merg, să dau de părinţii lui, de familia lui, deoarece, după cum v-am şi zis, cu o noapte în urmă mă întâlnisem cu el şi trebuia să meargă cu noi în maşină spre Bucureşti şi aşa am simţit, să merg acolo, în ideea de a da de familie, de cineva, ştiind că el tot timpul mai stătea cu cineva în casă.

Deci tot timpul era un bărbat la el în casă. Era un străin la uşă, voia să intre înăuntru. Am vorbit cu el, i-am explicat că un prieten de-al meu tocmai ce a murit, dacă a văzut pe cineva pe aici, familie, ceva, prieteni… Mi-a spus că nu şi că îi pare rău. Am intrat înauntru, apoi am urcat pe scări, am intrat la el pe hol, pe casa scării şi undeva, în spatele unui tablou, masă, nu ştiu ce era aia… era pisica. Uşa era crăpată undeva la  cinci centimetri” , a declarat Sorin Oprea în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×