Concluzia anchetei morții lui Răzvan Ciobanu. Cum a murit, de fapt, creatorul de modă

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/06/2019, 12:47
Concluzia anchetei morții lui Răzvan Ciobanu. Cum a murit, de fapt, creatorul de modă
Răzvan Ciobanu a murit singur și falit. Sursa foto: Kanal D

A apărut și concluzia anchetei morții lui Răzvan Ciobanu, după două luni de speculații în presă. Creatorul de modă a murit drogat, falit, iar în noaptea în care a decedat se îndrepta spre o petrecere gay, dezvăluie surse din cadrul anchetei, conform evz.ro. În seara în care s-a stins din viață, designerul ar fi solicitat un taxi prin aplicația Star Taxi, conform anchetei.

Concluzia în cazul morții lui Răzvan Ciobanu: a murit singur și falit

Faptul că fosta vedetă Kanal D nu avea bani reiese din ceea ce au declarat martorii care au oferti detalii procurorilor despre ultimele zile și ore din viața lui Răzvan. După cum se știe, acesta nu avea telefonul plătit, iar acces la internet avea deoarece căuta zone cu wireless și astfel reușea să comunice pe Whatsapp și alte aplicații.

Ciobanu nu petrecea cu același grup de prieteni și era mereu confuz, cel mai probabil din cauza substanțelor interzise. Mai mult, conform anchetei realizate de procurori, reiese că una dintre vedetele care apar des în emisiunile mondene se ferea de Răzvan în acea seară și le spunea prietenilor să îl evite pentru că sigur le va cere bani.

Ciobanu era drogat când a făcut accidentul. Sursa foto: Antena 1

Date noi ies la iveală din anchetă

„Hai să ne ascundem, că ne vede ăsta și ne cere bani și o să vrea să meargă să doarmă cu noi”. „A murit singur, ocolit, abandonat de prietenii care, după moartea lui, au apărut în presă jelindu-l”, spun surse din ancheta oficială, conform evz.ro.

„În data de 28 aprilie, în jurul orei 21.20, Răzvan Ciobanu a solicitat un taxi prin aplicația Star Taxi, însă telefonic nu a indicat o locație corectă, ulterior renunțând la comandă”, se mai arată în anchetă. Cât despre apropierea dintre Cercel și Ciobanu, acesta își dorea să aibă acces prin Răzvan la cercurile mondene care se aflau în acea seară de 28 aprilie la Mamaia și, practic, se folosea de Răzvan ca să aibă ”intrare”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×