Adevărul a ieșit la iveală! Ce datorii avea Răzvan Ciobanu și de ce a fost dat afară din casă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/05/2019, 12:58
Adevărul a ieșit la iveală! Ce datorii avea Răzvan Ciobanu și de ce a fost dat afară din casă
S-a aflat motivul pentru care Răzvan Ciobanu a fost dat afară din casă. Sursa foto:wowbiz

Ies la iveală noi detalii după moartea fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. S-au scurs mai bine de trei săptămâni de la cumplitul accident care i-a adus sfârșitul designerului și, chiar dacă apropiații regretă dispariția sa la doar 43 de ani, există și persoane care nu au reușit încă să treacă peste greșelile sale din timpul vieții.

Răzvan Ciobanu a fost dat afară cu scandal din casa în care locuia

De-a lungul vieții sale tumultoase, Răzvan Ciobanu a fost implicat în numeroase scandaluri, mai ales din pricina datoriilor uriașe pe care nu reușea să le achite. Spre exemplu, a fost dat afară din vila în care locuia cu chirie, întrucât proprietarii s-au săturat de amânările repetate. Mai mult decât atât, se pare că evacuarea fostului designer nu s-ar fi produs în termeni tocmai amiabili.

Puțini știu că Răzvan locuia într-un imobil de lux din centrul București-ului, unul care arată că în filme, și era mobilat că în revistele de specialitate. Inițial, el a fost un bun plătitor, apoi, cu trecerea timpului, situația s-a schimbat. Încet, încet, a dat banii cu întârziere și, uneori, își mai scădea din costuri prin realizarea unor ținute speciale, pe care i le făcea proprietarei pentru evenimente private. Într-un final, nu mai plătea nimic, astfel că datoria lui a ajuns la 10.000 de euro, moment în care a fost silit, cu mare tam-tam, să plece din apartament” , au dezvăluit apropiați ai creatorului de modă, citați de wowbiz.ro.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto:wowbiz
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto:wowbiz

Fostul designer avea datorii și la Vica Blochina

Acestea nu sunt singurele datorii acumulate de Răzvan Ciobanu pe timpul vieții și rămase acum neachitate. Printre persoanele pe care Răzvan Ciobanu trebuia să le despăgubească, se numără și o figură celebră în showbiz-ul românesc.

Potrivit  Cancan.ro,designerul avea nevoie de anumite produse de firmă pentru o ședință foto, pe care le-ar fi împrumutat de la nimeni-alta decât Vica Blochina. Întrucât nu le-a mai returnat, părinții sunt nevoiți acum să-i achite vedetei contravaloarea acestora.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×