Ce moștenire le-a lăsat Răzvan Ciobanu părinților săi! Vor fi executați silit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/05/2019, 12:14
Ce moștenire le-a lăsat Răzvan Ciobanu părinților săi! Vor fi executați silit
Părinții lui Răzvan Ciobanu vor prelua datoriile unicului copil.

S-au scurs deja mai bine de două săptămâni de la moartea fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. Acesta a încetat din viață, chiar în cea de-a doua zi de Paște, lăsând în urmă doi părinți cu inimile sfâșiate de durere.

Moștenire grea pentru părinții lui Răzvan Ciobanu

După ce au trecut prin cumplita experiență de a-și vedea unicul copil înmormântat, părinții lui Răzvan Ciobanu au parte de noi probleme. Odată cu moartea fostului designer, aceștia vor deveni moștenitorii tuturor bunurilor sale, însă vor prelua în același timp și datoriile, care nu sunt deloc puține.

Familia Ciobanu se va vedea nevoită să bage adânc mâna în buzunar pentru a stinge toate datoriile cu care se confrunta fostul designer. Spre exemplu, cu câteva luni înaintea tragicului accident rutier care i-a adus sfârșitul, o bancă îl executase silit, pentru a reucupera. În aceste condiții, bunurile lui Răzvan Ciobanu ar urma să fie scoase la licitație.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto:realitatea.net
Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto:realitatea.net

Răzvan Ciobanu, executat silit de o instituție bancară

Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a debitorului în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Fără cale de atac” , se arată în decizia magistraților, cu doar câteva luni înainte de accidentul mortal.

Mai mult decât atât,în cel mai scurt timp, familia va trebui să o despăgubească pe proprietara bolidului de lux distrus în totalitate după accidentul care i-a adus sfârșitul fostului creator de modă. În plus, printre cei la care Răzvan Ciobanu avea datorii, se numără și o figură celebră în showbiz-ul românesc. Potrivit Cancan.ro, designerul avea nevoie de anumite produse de firmă pentru o ședință foto, pe care le-ar fi împrumutat de la nimeni-alta decât Vica Blochina. Întrucât nu le-a mai returnat, părinții sunt nevoiți acum să-i achite vedetei contravaloarea acestora.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×