Prezentatoare TV din România, la un pas de moarte! Avionul în care se afla, aproape de prăbușire

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/03/2019, 17:38
Prezentatoare TV din România, la un pas de moarte! Avionul în care se afla, aproape de prăbușire
Cristina Herea și-a văzut moartea cu ochii

Clipe de groază pentru o cunoscută prezentatoare TV de la noi. Cristina Herea, căci despre ea este vorba, s-a aflat la un pas de moarte. Avionul cu destinația Nisa, la  bordul căruia era frumoasa jurnalistă, a întâmpinat serioase dificultăți în timpul zborului, din pricina vântului puternic.

Cristina Herea și-a văzut moartea cu ochii

Din fericire, Cristina este în siguranță acum, după ce avionul a fost redirecționat pe aeroportul din Marsillia. Cu toate acestea, a trecut printr-o sperietură zdravănă, pe care nu o va putea uita prea curând, după cum mărturisește blondina.

Cristina mărturisește că s-a temut foarte tae ca avionul să nu se prăbușească în mare, din cauza vântului extrem de puternic. Totul s-a încheiat cu bine, pentru că aeronava a aterizat cu succes pe aeroportul din Marsillia.

Ce a pățit frumoasa prezentatoare TV
Ce a pățit frumoasa prezentatoare TV

Cristina Herea povestește experiența prin care a trecut

Aeroportul din Nisa este închis din cauza vântului puternic. Toate avioanele sunt redirecţionate. Eu am ajuns la Marsillia. Este o situaţie destul de critică pentru că rafalele de vânt erau puternice. Aveam impresia că mai aveam puţin şi ajungeam în mare. Au încercat să redresese avionul, nu s-a putut. Am survolat vreo 2 ore şi au decis să mergem pe alt aeroport pentru că nu mai aveau nici combustibil” , a spus Cristina Herea în intervenția sa într-o emisiune televizată.

„Am început să coborâm. Deja vedeam tot, simțeam că vom cădea în mare, asta era senzația! Avionul a început să piardă din echilibru, ne apropiam de pistă, iar dintr-o dată avionul a ricoșat în sus! S-a creat panică, haos, lucruruile erau foarte agitate, am ajuns imediat înapoi la 10.000 de metri. Nimeni nu ne spusese că există probleme de aterizare. Erau 300 de pasageri. Eram în primele locuri din față, ni s-a refuzat comunicarea câteva minute. Căpitanul a anunțat probleme meteorologice, un vânt puternic care ne împiedică să aterizăm din cauza vântului puternic, însă ne-a spus sperăm că putem ateriza în vreo 2 ore. Unor persoane li s-a făcut rău, nu s-a putut să se acorde ajutor pentru că eram la altitudine foarte mare.”, a povestit îngrozită Cristina Herea la România TV”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×