Ce mesaje a primit Bianca Drăgușanu de la Victor Slav, când pleca în India. Blondina a arătat tot

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/10/2018, 11:01
Ce mesaje a primit Bianca Drăgușanu de la Victor Slav, când pleca în India. Blondina a arătat tot GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu, alături de Victori Slav

Iată ce mesaje a primit Bianca Drăgușanu de la Victor Slav când se afla pe picior de plecare spre India! Blondina a arătat tuturor! Pe scurt, Bianca a plecat deja în india, pentru filmările celui de-al doilea reality-show ”Asia Express”. Formatul emisiunii prevede formarea unor echipe care să concureze în lupta marelui premiu, așa că vedeta a plecat alături de sora ei pe tărâmul necunoscut. Pe data de 20 octombrie, când toți concurenții emisiunii televizate au părăsit țara, Bianca, surprinsă la aeroport, a declarat cu tristețe că deja îi este dor de fiica ei. În acel timp, Bianca primea mesaje de la fostul ei soț. Victor îi trimitea încontinuu fotografii cu fetița lor, prin care îi dădea de veste că este foarte bine.

Ulterior, blondina a arătat tuturor imaginile cu micuța Sofia Natalia, spunând că experiența este grea nu din cauza celor pe care le va întâlni în India, ci din pricina faptului că stă departe de copilul ei. ”Va fi greu fără Sofia. Tocmai am primit de la Victor poze. Uite, primesc încontinuu. Acum mi le trimite. Acolo nu o să am timp. M-am gândit la toate posibilitățile. Toate echipamentele sportive, toți adidașii mei, 11 perechi. Vreo 20 de bustiere, vreo trei costume de baie, multe farduri, strictul necesar(…) O dată la patru zile sun pe toată lumea”, a declarat Bianca.

Iată ce mesaje i-a trimis Victor Biancăi , înainte să plece în India
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună cu fetița lor, Sofia

Ce mesaje primea Binca Drăgușanu de la Victor Slav când se afla pe picior de plecare în India?

De asemenea, cu ocazia interviului pe care l-a acordat jurnaliștilor în aeroport, a mărturisit și că este un bonus faptul că pleacă împreună cu sora ei. ”Sunt destul de disciplinată, dar faptul că sunt cu sora mea am un bonus de înţelegere. Vă iubesc! (…) Ce caut eu acolo? Nu ştiu dacă mai e cineva în stare de panică. Îmi vine să zic că am făcut o alergie la umiditate”, a completat Bianca Drăgușanu.

Iată ce mesaje i-a trimis Victor Biancăi , înainte să plece în India
Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana

Totodată, blondina a afirmat că, de fapt, toată emisiunea în sine este o provocare pentru ea, nu numai dorul de fetiță. ”Emisiunea asta e o provocare. Nu știu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că este cea mai mare nebunie pe care am făcut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare…fără cuvinte”, a mărtusirit Bianca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×