Bianca Drăgușanu, concurentă la „Asia Express” alături de sora ei, Oana

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/10/2018, 12:38
Bianca Drăgușanu, concurentă la „Asia Express” alături de sora ei, Oana GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu, noua concurentă a experienței din "Asia Express"

Anunțul că Bianca Drăgușanu este noua participantă a experienței „Asia Express” a uimit pe toată lumea. Acum ceva vreme creatoarea a primit întrebarea despre posibilul contract cu Antena 1 pentru această emisiune de televiziune, însă a răspuns vehement că nu este genul ei, și că își cunoaște prea bine limitele.

Se pare că acum s-a confirmat faptul că Bianca Drăgușanu va participa cu Oana, sora acesteia, la show-ul de aventură din România. Ce perechi vor mai concura pentru premiul cel mare?

Bianca Drăgușanu, noua concurentă la „Asia Express”

Zvonurile că ar putea fi participantă la experiența unică a „Asiei Express” au fost confirmate. Bianca Drăgușanu este una din cele 9 perechi ce se vor lupta pentru aventuri noi, dar și pentru premiul cel mare oferit de Antena 1. Oana, sora blondinei, îi va fi alături.

Celelalte cupluri de prieteni, soți și iubiți/iubite din lumea mondenă și nu numai sunt formate din: Ruby și iubitul ei, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă și Anca Sigartău și fiul ei. Cele 9 perechi, în frunte cu controversata apariție a Biancăi Drăgușanu, vor avea miza de 30.000 de euro.

Ce spun participanții noului sezon „Asia Express”

„Emisiunea asta e o provocare pe care nu știu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare…fără cuvinte. Experiența asta cred că o să ne învețe să trăim cu mai puțin, să ne demonstreze că în viață poți să fii fericit și cu puțin”, a declarat Bianca Drăgușanu.

“Eu cred că am linie directă cu..Cel de Sus. De multă vreme îmi doream să văd India, dar n-a fost niciodată momentul. Când am primit acest telefon și am aflat care va fi traseul, am spus DA fără să stau pe gânduri. Am vorbit la telefon și cu fiica mea, ca să-i cer părerea, iar când a auzit că vom fi concurenți, era în culmea fericirii! Desigur, m-a sunat la câteva zile să mă întrebe dacă sunt sigură că pot face față”, a declarat Anca Sigartău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×