”Invitați plătiți cu mii de euro!”. O jurnalistă rupe tăcerea despre formatorii de opinie!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
23/05/2018, 15:39
”Invitați plătiți cu mii de euro!”. O jurnalistă rupe tăcerea despre formatorii de opinie!
Invitați plătiți cu mii de euro

O jurnalistă rupe tăcerea despre invitații din emisiunile TV, pe care îi vedem zilnic cum fac turul televiziunilor importante! Sunt sau nu plătiți aceștia? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor românilor. Cristina  Herea, jurnalist cu vechime în viața mondenă din România, care se învârte de ceva timp printre vedetele noastre, a decis să vorbească despre bani.

„A existat o perioadă extrem de puternică. La un moment dat, cam la mijlocul acestui deceniu, zona de divertisment era bugetată. Se ofereau bugete considerabile la emisiunile de divertisment. Invitații erau plătiți cu sume considerabile pentru că exista piața publicității în expansiune. Astfel, oamenii deveneau actori. Din păcate, tot acest trend nu a făcut altceva decât să fie unul distructiv pentru că acum lideri politici, oameni dintr-o zonă a artelor invadează fără a avea un suport profesional. Ei sunt, de fapt, proiecția societății. Vedem tineri care nu mai merg la facultate pentru că au văzut că poți să fii deputat și fără bacalaureat”, a zis Cristina Herea la interviurile DC News.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Invitații plătiți de televiziuni și cu mii de euro

„Invitații puteau fi plătiți cu câteva mii de euro pentru o singură emisiune. Se făceau contracte și pentru o lună, se făceau bareme de audiență. Acum nici măcar nu mai vor bani. Toată zona socială s-a mondenizat pentru că oamenii au înțeles că informația și capitalul de imagine este un vector extrem de important. Acum nu își mai doresc bani”, a mai spus jurnalista de la România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×