Previziuni Mihai Voropchievici: „Starea de sănătate nu-i va permite lui Klaus Iohannis să candideze la preşedinţie”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
03/01/2019, 21:52
Previziuni Mihai Voropchievici: „Starea de sănătate nu-i va permite lui Klaus Iohannis să candideze la preşedinţie” GALERIE FOTO
Previziunile lui Mihai Voropchievici despre Klaus Iohannis

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a analizat cei patru lideri politici la începutul anului electoral. Ce spune astrologul despre Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu sau Dacian Cioloş.

După cum spune Mihai Voropchievici, Klaus Iohannis va avea probleme mari de sănătate în acest an şi nu va mai putea să candideze pentru un nou mandat ca preşedinte al României: ”Klaus Iohannis are o cifră de destin impunătoare, 7. Sunt acei mintoși, oameni deosebiți care acționează mai lent. Se pregătesc intens. Anul acesta are un an personal 4, un an par care intră în contradicție cu un destin impar. Doamna Iohannis are invers, 2 destin și an 7.

Previziuni Mihai Voropchievici în an electoral: Klaus Iohannis nu va mai candida

2019 este an karmic și fiecare plătește în funcție de greșelile pe care le-a făcut cu voia sau fără voia lui în anii precedenți. Este posibil ca starea de sănătate să nu-i poată permite candidatura, domnia sa s-a încărcat cu prea multe sarcini, iar starea sănătății este, într-un an 4, în atenționare”, a spus Voropchievici, care a continuat apoi să vorbească despre Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu:

Klaus Iohannis, preşedintele României
Klaus Iohannis, preşedintele României

”Liviu Dragnea și Irina Tănase au niște ani personali fantastic de zglobii și mai puțin interesați de latura candidaturii. Anul viitor, Liviu Dragnea ar fi avut șanse mai mari. Anul acesta este an de detașare, de relaxare, nu de muncă asiduă. Tot anul va continua Liviu Dragnea mai detașat. ”Dl Tăriceanu are 5 cifra de destin. Formează un cuplu fericit cu soția sa. Însă este într-un an personal 9. Vă aduceți aminte ce a pățit dl Ponta care a candidat într-un an personal 9? Nu se începe nimic într-un an 9, e final de ciclu. Chiar dacă are șansa pentru viața personală, dacă va face greșeala să candideze, va eșua cu brio. E un an de bilanț asupra celor 8 ani precedenți”, a spus Voropchievici, care a încheiat cu descrierea făcută lui Dacian Cioloş, cel care tocmai şi-a înfiinţat partidul PLUS:

”Aici e bomba. Are 5 destin, la fel ca dl Tăriceanu. Benefic pentru el este că 2019 e an 1 personal pentru el. Factorul de neprevăzut e materializat în dorința de a obține un job mai bun, de a schimba locuința. Are cele mai mari șanse de a candida”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×