Trădare în PSD: fiul primarului din Roșiorii de Vede, Teleorman, s-a înscris în partidul lui Cioloș

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
30/12/2018, 19:51
Trădare în PSD: fiul primarului din Roșiorii de Vede, Teleorman, s-a înscris în partidul lui Cioloș GALERIE FOTO
Tradare în PSD. A plecat din partidul lui Liviu Dragnea şi s-a înscris în cel al lui Dacian Cioloş

Trădare în judeţul Teleorman, acolo unde fiul primarului PSD, Iulian Cârciumaru, a decis să se înscrie în partidul lui Dacian Cioloş, refuzându-l pe cel al lui Liviu Dragnea. Conform celor spuse de el, nu are aceleaşi convingeri din punct de vedere politic ca şi tatăl său şi de aceea a ales să intre în PLUS, partid proaspăt înfiinţat de către Dacian Cioloş.

„Nu am împăcat convingerile mele politice cu cele ale tatălui meu. Convingerile politice sunt aproape imposibil de împăcat. Propaganda de partid funcționează nu doar pentru electorat, dar și pentru baza piramidei partidului, acolo e tragedia. Dar, convingerile familiei mele nu sunt doar de ordin politic, astfel că încercăm să nu amestecăm familia cu politica.”

Fiul unui primar PSD s-a înscris în PLUS

Petrecem weekenduri și concedii împreună, facem sport împreună, de curând părinții mei sunt și bunici, ne uităm la meciuri, discutăm despre carierele și planurile mele și ale surorii mele, samd. Înainte de orice altceva, tata îmi este părinte, nu om politic”, a declarat pentru MEDIAFAX Iulian Cîrciumaru.

Liviu Dragnea şi Dacian Cioloş îşi dau mâna pe holurile Parlamentului
Liviu Dragnea şi Dacian Cioloş îşi dau mâna pe holurile Parlamentului

Dacian Cioloş, cel care a pus recent bazele unui nou partid, şi-a spus părerea depre modificarea Codului Fiscal: „Decizia luată azi de Guvern prin adoptarea OUG privind modificarea Codului Fiscal nu va creşte salariile şi pensiile, nu va aduce bunăstare, va crea însă premisele unor măriri de preţuri în lunile care vin. Un Guvern responsabil nu-şi bate joc de contribuabili, nu aruncă în aer bursele, nu pune cetăţeanul în faţa faptului împlinit.

Actul de guvernare este un act de maximă responsabilitate, pentru că de el depinde echilibrul întregii societăţi. Să dai foc la bursă şi să ignori toate mesajele din mediul economic înseamnă dovada că ziua de mâine nu contează. Pentru PSD nu mai are nicio importanţă cine va deconta oalele sparte, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×