Președintele Klaus Iohannis, mesaj dur de ziua internațională anticorupție VIDEO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 14:21
Președintele Klaus Iohannis, mesaj dur de ziua internațională anticorupție VIDEO
Klaus Iohannis, mesaj dur de ziua internațională anticorupție!

Șeful de stat a transmis un mesaj duminică, de ziua internațională anticorupție. Klaus Iohannis a precizat că: „România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuşi să învingem acest flagel”.  Mesajul a venit chiar cu o zi înainte ca soția sa, Carmen Iohannis, să fie audiată la Parchet în dosarul caselor de la Sibiu.  

„Continuarea luptei anticorupţie pentru o Românie sănătoasă şi rămân alături tuturor magistraţilor care duc această bătălie, cu mult curaj, zi de zi. Cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii noastre. Stă în puterea noastră! Un NU hotărât corupţiei trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!”, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de ziua internațională Anticorupție

Președintele a lansat câteva cuvinte cu ocazia zilei internaționale anticorupție. „Corupţia este o boală care macină democraţia şi ţine captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupţia înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, şcoli fără condiţii, administraţie blocată.

Mesaj transmis cu prilejul Zilei Internaţionale Anticorupție

Corupția macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată. Un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!#ZiuaInternaționalăAnticorupție

Gepostet von Klaus Iohannis am Samstag, 8. Dezember 2018

România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate pâna ce nu vom reuşi să învingem acest flagel”,  a declarat Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis, audiată la Parchet!

Soția președintelui Klaus Iohannis a fost citată de către procurorii Parchetului General în dosarul caselor de la Sibiu. Carmen Iohannis va fi prezentă la eudieri mâine, 10 decembrie. Dosarul a fost deschis de procurorii Parchetului de lângă Înalta Curte de Casație și Justiție(PÎCCJ).

Carmen și Klaus Iohannis
Carmen și Klaus Iohannis

Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care cuplul prezidenţial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparţineau statului român şi erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 – noiembrie 2014 de Klaus Iohannis. Soția președintelui a fost programată la audieri pentru data de 15 noiembrie. Cuplul prezidențial se afla atunci în Marea Britanie, așa că întâlnirea a fost anulată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×