Predicții devastatoare în 2019. „Marele vrăjitor” al Mexicului zguduie o lume întreagă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/01/2019, 09:56
Predicții devastatoare în 2019. „Marele vrăjitor” al Mexicului zguduie o lume întreagă
“Marele vrăjitor” din Mexic prevede situațiile limită ale anului 2019

Prevăzătorul Mexicului sau “Marele vrăjitor”, așa cum mai este cunoscut, a citit în cărțile de tarot pentru a anunța evenimentele importante din anul 2019. În mare parte, cele văzute de acesta cu ajutorul cărților sale, în vizează pe Donald Trump și planurile sale.

“Marele vrăjitor” este în atenția presei locale, fiind mai des numit în sfera aceasta decât vedetele de telenovele. Din păcate, este cunoscut și faptul că a dat greș de câteva ori cu prezicerile sale, care nu s-au adeverit în felul în care a spus că o vor face.

Predicțiile 2019 ale “Marelui vrăjitor” al Mexicului

Antonio Vazquez are 77 de ani și este cunocut pentru prezicerile sale, care nu au devenit realitate de câteva ori. Acesta, în cadrul unei conferințe de presă, a făcut prezicerile sale pentru 2019. Bărbatul a citit în cărțile de tarot despre Donald Trump că: ”N-o să-l facă! (zidul – n.r.) Marți sau miercuri vom avea o problemă gravă cu nebunia lui Trump, care insistă să construiască un zid la graniță. Dar nu-l va construi, nu va primi banii, va întări doar pe ici pe colo barierele care deja sunt la graniță”.

Prezicătorul Mexicului anunță evenimentele cheie ale anului 2019
Prezicătorul Mexicului anunță evenimentele cheie ale anului 2019

Potrivit lui Antonio, președintele Statelor Unite ale Americii nu își va duce planurile la bun sfârșit. De asemenea, Antonio Vazquez a mai prezis și că va veni un dezastru natural. ”Vor fi uragane, mai multe anul acesta, prin iulie, august și septembrie. Anul acesta vor fi 9. Interesant e că vor lovi cel mai rău în Cuba și Miami.” 

Previziunile nereușite ale “Marelui vrăjitor”, Antonio Vazquez

Antonio Vazquez, marele vrăjitor al Mexicului
Antonio Vazquez, marele vrăjitor al Mexicului

Bărbatul s-a autoproclamat de mai bine de 30 de ani “Marele vrăjitor”, citind în cărțile de tarot diverse evenimente importante ăn lume. Din păcate, numeroase dintre acestea nu s-au adeverit, astfel că intuiția a dat greș și i-au făcut pe câțiva să nu-l mai ia în seamă. Printre previziunile sale mai vechi se numără cele potrivit cărora ,,Fidel Castro va muri în 2008”, ,, Germania va câştiga Cupa Mondială, în 2006” şi ,,Barack Obama va pierde alegerile, în faţa lui Mitt Romney”. După cum putem observa uşor, ,,Marele Vrăjitor’’ nu prea a avut dreptate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×