Prăjitură cameleon, cu trei ingrediente. Este preferata Nicoletei Luciu

Andreea Marin   
în Stiri mondene
29/06/2022, 20:33
Prăjitură cameleon, cu trei ingrediente. Este preferata Nicoletei Luciu
Rețeta de prăjitură a Nicoletei Luciu. Cum se prepară. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video Youtube

Nicoleta Luciu a împărtășit cu fanii virtuali o rețetă dulce la care apelează de fiecare dată când are poftă de ceva delicios, dar care se face simplu și rapid, fără prea mari bătăi de cap.

Rețeta de prăjitură a Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu este mama a trei copii, așa că timpul este cu adevărat important pentru ea, chiar și atunci când gătește.

Vedeta împărtășește pe blogul ei diverse rețete rapide pentru mămici, sănătoase și care pot fi consumate chiar și de cele aflate la dietă, spune actrița.

„Dragi mămici și gospodine, azi facem ceva dulce! Fără praf de copt, fără bicarbonat, fără drojdie! Natural, dietetic, sănătos!

Așa cum v-am obișnuit deja. Să purcedem la gătit, deci”, scrie vedeta pe blogul ei, unde a postat rețeta, alături de un clip video în care explică pas cu pas ce este de făcut.

Cum se face prăjitura Nicoletei Luciu

Pentru a face această rețetă de prăjitură avem nevoie de niște ingrediente pe care cel mai probabil le avem deja în casă, anume:
– opt ouă
-făină
-ulei
-zahăr vanilat
-zahăr brun

Începem rețeta de prăjitură rapidă prin a separa albușul de gălbenuș. După aceea, punem peste gălbenușuri zahărul brun, aproximativ opt linguri, dar și zahărul vanilat.

Trebuie să amestecăm această compoziție cu mixerul până când este omogenă. După aceea, trebuie să batem și albușurile spumă.

Pe acestea, trebuie să le amestecăm cu prima compoziție, cea cu gălbenușurile. Secretul este să folosim o lingură de lemn pentru a păstra textura spumei de albușuri atunci când combinăm cele două compoziții.

Pentru a găti prăjitura, avem nevoie de un vas de yena, pe care trebuie să îl ungem cu ulei și să îl pudrăm cu niște făină.

Înainte de a pune prăjitura la cuptor acesta trebuie preîncălzit.

Compoziția noastră de prăjitură trebuie să stea la cuptor la o temperatură de 180 de grade pentru circa 40 de minute, mai spune Nicoleta Luciu.

„Poate fi consumată cu frișcă, cu ciocolată sau cu fructe proaspete.

Ți-am zis, e o prăjitură specială, cameleon, ideală pentru atunci când ai musafiri ad-hoc și vrei să-i impresionezi cu ceva gătit de ține, proaspăt scos din cuptor, rapid și ușor!”, scria vedeta pe blog, unde a postat rețeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×