Povestea tulburătoare a unei fetițe bolnave de leucemie. Izolată de tată pentru a o proteja în fața coronavirusului

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
28/03/2020, 07:39
Povestea tulburătoare a unei fetițe bolnave de leucemie. Izolată de tată pentru a o proteja în fața coronavirusului
Povestea tulburătoare a unei fetițe de 4 ani bolnave de leucemie care a intrat la izolare din cauza pandemiei de coronavirus. Sursă foto: Facebook/LLynda Sneddon

Povestea tulburătoare a unei fetițe de 4 ani bolnave de leucemie care a intrat la izolare din cauza pandemiei de coronavirus și nu își poate vedea tatăl decât de la geam de unde îi trimite sărutări.

Povestea tulburătoare a unei fetițe bolnave de leucemie

Conform revistei Elle, Mila Sneddon, din Falkirk (Scoția), a fost diagnosticată în noiembrie 2019 cu leucemie, iar acum, în plină criză provocată de noul tip de coronavirus, ea s-a autoizolat în casă alături de mama sa pentru a se proteja de eventualele infecții.

Povestea fetiței bolnave de leucemie este una cu adevărat tulburătoare, mai ales că ea trebuie să-și continue ședințele de chimioterapie în ciuda faptului că spitalele sunt pline de bolnavi afectați de virusul COVID-19.

Lynda Sneddon, mama fetiței, a decis să împărtășească lumii întregi drama prin care trec și a făcut o postare emoționantă pe Facebook: ”Asta se întâmplă. Și este sfâșietor. Curajoasa mea Mila. Am luat decizia ca Mila să stea acasă alături de mine după ce am încercat să găsim diferite variante”.

”Sper ca oamenii să realizeze cât de important este să te izolezi”

”Cu toate acestea, soțul și fiica mea în vârstă de 16 ani nu vor mai sta în casă pentru a o proteja pe Mila care este după patru luni de tratament. Cu toate că soțul meu lucrează singur, încă mai intră în contact cu oameni, și, la fel ca toată lumea, încă mai trebuie să plătim facturi, fiind un aspect îngrijorător pentru multe familii în acest moment. În plus, el este cel care face proviziile de care avem nevoie”, a continuat mama.

”Fiica mea cea mare învață pentru examene și încă mai are evaluări. Vă mulțumesc tututor pentru sprijinul și dragostea voastră, dar și pentru că vă dați seama cât de copleșitor poate fi. Trimit gândurile bune către cei din prima linie, rămâneți în siguranță și aveți grijă unul de celălalt”, a mai scris Lynda Sneddon.

This is it ! This is really happening ! Heartbreaking 💔 “Why can’t you come in daddy ? “⭐️Feel free to share to…

Posted by LLynda Sneddon on Friday, March 20, 2020

”Inițial, ne-am simțit prost deoarece trebuia să ne separăm, dar sunt o mulțime de familii care au făcut același lucru pentru a-i proteja pe cei dragi. Sper ca oamenii să realizeze cât de important este să te izolezi și să respecți regulile”, a explicat mama fetiței.

Chiar dacă a fost o decizie extrem de dificilă, părinți fetiței înțeleg că prin acest mod nu vor răspândi virusul. Cu toate că fetiței îi este dor de tatăl ei, vizitele lui o ajută și o fac fericită. Ba mai mult, chiar glumește atunci când vine tatăl ei. ”Ea îl întreabă: ‘Ai venit să aduci proviziile?’, iar după se îmbrățișează de la fereastră”, a spus Lynda.

În acest moment, în Marea Britanie sunt 14,751 de cazuri confirmate cu coronavirus și 761 de persoane decedate, dar bilanțul tinde să capete proporții pe zi ce trece. Din totalul bolnavilor, un număr de 151 de pacienți au fost vindecați. Printre cei depistați pozitiv se află și premierul Boris Johnson.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×