Povestea lui Cristi Georgescu, reporterul fără o mână de la Observator! Medicii l-au aruncat la morgă, la naștere

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/11/2018, 14:13
Povestea lui Cristi Georgescu, reporterul fără o mână de la Observator! Medicii l-au aruncat la morgă, la naștere GALERIE FOTO
Cristi Georgescu, reporterul Observator, fără o mână

Cristi Gorgescu, reporter la Observator, are o poveste de viaţă tulburătoare. Tânărul s-a născut chiar de Crăciun, în 1987, la Maternitatea din Ploieşti. Era perioada comunismului şi a venit pe lume printr-o operaţie de cezariană. Numai că medicul a fost neatent şi i-a secţionat mâna stângă în timpul intervenţiei iar pentru a-şi şterge fapta l-a trimis pe nou-născut la morga spitalului.

Norocul a făcut ca o asistentă să îl găsească pe micuţ, care se zbătea pe podea. Timp de trei ore a stat aşa, până când a fost găsit şi salvat. A fost operat apoi de urgenţă, cusut unde fusese tăiat, şi un an de zile a fost ţinut în spital, în incubator.

Povestea tulburătoare a reporterului fără o mână, Cristi Georgescu

Tatăl lui Cristi Georgescu a aflat după ce fiul său a fost găsit că acesta avea un defect la o mână, dar nu s-ar fi gândit că acest lucru ţine de întregul braţ. Asistenta l-a povestit apoi părinţilor cele întâmplate şi cum a fost găsit copilul lor, însă nimeni nu a vrut să dea curs investigaţiei, părinţii au fost mulţumiţi că fiul lor a fost salvat. Acum, băiatul născut pe 25 decembrie 1987 îşi urmează pasiunea, este jurnalist, dar nu vrea să afle ce s-a întâmplat atunci, este doar recunoscător că trăieşte:

„Colegi de-ai mei îmi spuneau să căutăm, dar nu am vrut. Eu ştiu că în vremea comunistă nu era ca acum, erau perioadele când oamenii se acopereau unii pe alţii. Mama a fost o femeie care dădea naştere celui de-al treilea copil… Ai mei nu ştiau nici măcar dacă m-am născut şi cum a fost totul… Trei ore a durat, atât am stat acolo…Că era tăiată sau nu… până am fost găsit”, a povestit Cristi Georgescu la XNS, citat de antena1.ro.

Cristi Georgescu se fotografiază alături de cântăreaţa Nicoleta Matei (Nico) în culisele unei emisiuni de la trustul Intact
Cristi Georgescu se fotografiază alături de cântăreaţa Nicoleta Matei (Nico)

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×