Prima declarație a medicului care l-a operat pe Busu! Ce spune Eugen Țieranu

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/11/2018, 17:00
Prima declarație a medicului care l-a operat pe Busu! Ce spune Eugen Țieranu GALERIE FOTO
Eugen Țienaru, medicul rezident care l-a operat de urgență pe Florin Busuioc

Iată prima declarație a medicului care l-a operat pe Busu! Ce a spus Eugen Țieranu? Pe scurt, longevivul prezentator de la Pro TV a suferit un infarct în seara de marți, 6 noiembrie, în jurul orei 21:30. Actorul era plecat la Craiova pentru susținerea unui spectacol la Filarmonica din Craiova. La finalul acestuia, Florin Busuioc a acuzat dureri, lucru care i-a făcut pe colegii lui să sune la 112. După șase apeluri, a sosit la fața locului o ambulanță SMURD care a decis ca Busu să fie operat de urgență. Medicul Octavian Istrăoaie de la Spitalul Județean din Craiova nu a răspuns apelurile telefonice așa că a venit, de acasă, în ajutor Eugen Țieranu, un medic rezident. Prezentatorului rubricii de meteo i s-a montat un sent, iar acum de starea bună în care se află ne asigură și ministrul Sănătății, cât și trustului Pro TV.

După multiplele reacții ale tuturor oamenilor implicați în ecuație, a apărut și reacția medicului rezident care l-a operat pe Busu. Conform mediafax.ro, Eugen Țienaru a subliniat că nu se simte un erou, în urma intervenției sale, ci doar un om care și-a făcut meseria, pe care, de altfel, o face cu mare drag. ”Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-și facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitați, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învățat carte și pentru asta ne-am pregătit”, a declarat medicul rezident.

Prima declarație a medicului care l-a operat pe Busu! ”Eu îmi fac meseria cu plăcere”

Declarația lui Eugen Țienaru, medicul rezident care l-a operat pe Busu
Eugen Țienaru, medicul care l-a operat pe Busu

Totodată, acesta a precizat că dorește să rămână în România, în special în Craiova, în unitatea spitalicească din orașul său natal. ”Eu îmi fac meseria cu plăcere(…)Nu aş face altceva, e ceea ce îmi place să fac zi de zi. Da, după ce voi termina rezidenţiatul îmi doresc să rămân în România, în primul rând şi cu atât mai mult în Craiova, în spitalul oraşului meu natal”, a încheiat Eugen Țieranu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×