Reacția Pro TV după infarctul suferit de Florin Busuioc. ”E la terapie intensivă!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/11/2018, 15:58
Reacția Pro TV după infarctul suferit de Florin Busuioc. ”E la terapie intensivă!”
Reacția trustului Pro TV după ce Florin Busuioc a făcut infarct

Reacția trustului Pro TV după infarctul suferit de Florin Busuioc. Membrii ProTv au subliniat că ”E la terapie intensivă!”. Pe scurt, celebrul și longevivul prezentator meteo Florin Busuioc a trecut printr-un moment greu marți seară, data de 6 noiembrie. După ce a terminat spectacol, cu ocazia căruia a venit la Craiova, din incinta Filarmonicii Oltenia, acesta s-a plâns colegilor de dureri. La scurt timă, după câteva apeluri la 112, la fața locului a ajuns o ambulanță SMURD pentru a-i oferi îngrijiri medicale. Ulterior, actorul a fost dus la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean din Craiova, urmând să fie operat de urgență, pentru a i se monta un stent.

Din cauza faptului că, la ora incidentului, medicul Octavian Istrăoaie nu a răspuns apelurilor pe telefonul mobil, Eugen Țieranu, un medic rezident, a venit de acasă pentru a se ocupa de Busu. Acum câteva momente, ministrul Sănătățții a dat câteva detalii despre felul în care cunoscutul prezentator a fost tratat în clipele grele și, mai ales, în unitatea spitalicească. ”Florin Busuioc a avut parte de cele mai bune îngrijiri şi are în continuare parte de cele mai bune îngrijiri la Spitalul din Craiova. E adevărat că şeful de Secţie Cardiologie nu a răspuns iniţial la telefon, era oricum destul de târziu, dar asta nu înseamnă că cineva nu şi-a făcut treaba”, a declarat Sorina Pintea.

Reacția trustului Pro TV după infarctul suferit de Florin Busuioc!

În fotografie se află medicul rezident care l-a operat pe Busu de urgentă
Eugen Țienaru, medicul rezident care l-a operat pe Florin Busuioc

Iar, după toate informațiile despre Florin Busuioc apărute în presă, veștile sigure despre prezentator, vin din partea trustului pe care-l reprezintă. Pro TV a detaliat procedeul prin care a trecut membrul lor în seara de marți. ”Colegul nostru, Florin Busuioc, a trecut, marți seară, prin clipe grele, iar acum se află internat în spital. Actorul a suferit un infarct la scurt timp după încheierea unui spectacol susținut pe scena ”Filarmonicii Oltenia”, din Craiova”, au adăugat membrii trustului Pro TV.

Aceștia au subliniat că cei prezenți au sunat rapid la 112. ”Colegii au sunat rapid la 112, iar la fața locului a sosit un echipaj SMURD care l-a transportat de urgență la spitalul din Craiova. Acolo a fost băgat imediat în sala de operație, iar în prezent se află la terapie intensivă. Va rămâne în continuare internat la Spitalul Județean din Craiova”, au scris membrii trustului Pro TV pe site-ul lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×