Povestea dramatică a Cristinei Ciobănașu. Cine este mama adoptivă și cine este cea naturală a actriței din Fructul Oprit

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2019, 12:07
Povestea dramatică a Cristinei Ciobănașu. Cine este mama adoptivă și cine este cea naturală a actriței din Fructul Oprit GALERIE FOTO
Cristina Ciobănașu joacă în telenovela Fructul oprit. Sursa foto: Instagram

Actrița Cristina Ciobănașu, care joacă în telenovela ”Fructul oprit”, are o poveste de viață ca în filme. Vedeta Antenei 1 are două mame: una biologică și una adoptivă. Faima Cristinei nu a explodat însă datorită serialului difuzat de postul de televiziune, căci ea era deja cunoscută din proiectele de la PRO TV.

Mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu a Regina telenovelelor

Toată lumea știe că mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu, cea care a câștigat un sezon Dansez pentru tine, este producătoarea de telenovele Ruxandra Ion. Fosta mamă a telenovelelor de la Acasă TV a luat-o sub aripa ei pe Cristina și a ajutat-o să își îndeplinească visele. A ajuns între timp o actriță de mare succes.

Ruxandra a luat-o în grijă pe Cristina de la o vârstă fragedă, iar actrița îi mulțumește zi de zi femeii care a făcut-o mare. Cele două au o relație specială. Nu sunt doar mamă și fiică, ci și foarte bune prietene. Cristina apelează cu încredere la Ruxandra când are nevoie de câte un sfat bun în viață, indiferent de problema cu care se confruntă.

Cristina Ciobănașu, alături de cele două mame. Sursa foto: Instagram

Cristina, fotografie cu cele două mame din viața ei

Cât despre mama biologică a actriței, se știu foarte puține lucruri. Aceasta a abandonat-o când era mică, dar în ciuda faptului că  nu a fost crescută de mama naturală, Cristina păstrează o legătură frumoasă cu aceasta. Ba chiar recent actrița s-a pozat cu cele două mame și a urcat fotografia pe Instagram.

„La mulți ani celor două mame din viața mea! Vă iubesc și vă prețuiesc! La mulți ani, femeilor din lumea întreagă!”, a scrisese actrița pe 8 Martie în dreptul fotografiei postate pe rețeaua de socializare. Din mesajul fetei, reiese că nu are sentimente de pică față de mama ei adevărată.

Cristina Ciobănașu are nu doar o poveste de viață impresionantă, ci și una de iubire. Ea este de mai bine de 7 ani partenera de viață a colegului ei e platou, Vlad Gherman. Cei doi sunt împreună și în realitate și formează unul din cele mai trainice cupluri de actori din țara noastră.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×