Maria Buză va juca în Fructul oprit, de la Antena 1! Ce rol va avea

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/05/2019, 17:40
Maria Buză va juca în Fructul oprit, de la Antena 1! Ce rol va avea GALERIE FOTO
Maria Buză debuteaza in serialul ”Fructul Oprit”, de la Antena 1

Chiar dacă este deja o actriță foarte cunoscută, Maria Buză își va face debutul în ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1! Cunoscuta actriță va apărea astfel pentru prima dată într-un serial de televiziune. Maria Buză va putea fi văzută de telespectatori miercuri – 8 mai, de la ora 20.00, la Antena 1. Aceasta va da viață unui personaj colorat, care are glumele la purtător!

Maria Buză, personaj plin de umor la ”Fructul Oprit”, de la Antena 1

„Am un rol foarte, foarte frumos, sunt Șlibovița – mama Tănțichii din <>”, își prezintă Maria Buză personajul, putând fi urmărită de telespectatorii Antenei 1 în episodul cu numărul 34, din sezonul 2 „Fructul oprit”.

„Aș putea să spun că este debutul meu în serial de televiziune. Este prima dată când sunt cooptată într-un astfel de proiect. Personajul meu este cel mai frumos din serial. Plin de viață, cu poveste, cu strălucire, cu imaginație, cu forță, cu dinamism, cu umor, și cu un fel de a vorbi special etniei pe care o reprezint”, completează actrița.

Maria Buză Fructul Oprit
Maria Buză nu a mai jucat in niciun serial de televiziune, pana la ”Fructul Oprit”

Șibovița face vrăți sub ochii familiei Caragea

Șlibovița vine să cunoască locul în care trăiește și muncește fiica ei, Tanța, dar și să-și întâlnească ginerele, pe Costică, interpretat de Liviu Vârciu. Aceasta va face vrăji care îi va lăsa cu gura căscată pe membrii familiei Caragea! Cum vor reacționa aceștia, vedem în episodul pe care Antena 1 îl va difuza, miercuri – 8 mai, de la ora 20.00.

„Dragi telespectatori, sunt Maria Buză și vă aduc în casă un personaj pe nume Șlibovița, pe care vreau să-l îndrăgiți, să-l iubiți și să mă urmăriți, să fiți cu ochii pe mine și pe tot ce se întâmplă în <>. Miercuri, de la 20.00, la Antena 1, ai treabă, nu ai treabă, pune-te pe canapea și uită-te la noi”, este mesajul pe care aceasta îl transmite publicului român.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×