Elena Udrea, poză alături de mama și fiica ei! Cât de mult s-a schimbat fostul ministru

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 13:12
Elena Udrea, poză alături de mama și fiica ei! Cât de mult s-a schimbat fostul ministru GALERIE FOTO
Elena Udrea, poză alături de mama și fiica ei!

Elena Udrea este în culmea fericirii, iar acum se bucură de timpul petrecut alături de familia ei. Cu ocazia zilei de 8 Martie, fostul ministru a imortalizat un moment minunat în care se află împreună cu cele mai importante ființe din viața ei, fiica și mama sa.

Elena Udrea s-a pozat alături de mama și fiica ei

Aceasta a împărtășit imaginea cu fanii ei de pe rețelele de socializare, alături de care a inserat un mesaj de recunoștință față de mama sa și unul în care își declară iubirea față de fiică. „Cea mai mare, mai profuncă și mai frumoasă iubire, dar și cea mai grea suferință sunt ale unei mame pentru copilul ei. Sunt o iubire și o suferință totală.

Nu am iubit până când Eva a venit în viața mea și nu am suferit până când am fost despărțită de ea. La mulți ani, mama! La mulți ani, tuturor mămicilor! Săvă dea Dumnezeu să trăiți pentru copiii voștri doar iubirea! La mulți ani, tuturor femeilor!”, a scris fostul ministru pe contul său de Facebook.

Elena Udrea, poză alături de mama și fiica ei! Cât de mult s-a schimbat fostul ministru
Elena Udrea, poză alături de mama și fiica ei!

Problemele nu se termină pentru fostul ministru

Cu toate acestea, nu a scăpat de probleme. Elena Udrea a primit o altă lovitură dură. Judecătorii ÎCCJ au cerut refacerea rechizitoriului în dosarul legat de marile contracte Hidroelectrica, unde este vizat fostul ministru și jurnalistul Dan Andronic. Procurorii DNA îi acuză pe cei doi de trafic de influență, spălare de bani și mărturie mincinoasă, dar dosarul se întoarce acum la DNA, dat fiind faptul că instanța supremă a exclus mai multe probe din acesta.

„Instanţa a spus că procurorii au pătruns ilegal într-un sistem informatic şi că au transferat în mod nelegal date informatice de pe sisteme de stocare. Aceste date obţinute nelegal au fost folosite în acuzarea domnului Andronic și a doamnei Elena Udrea prin rechizitoriul care a fost transmis de Instanţă. Instanţa a constatat că probele au fost făcute nelegal. Şi, ca urmare a încheierii penale de la termenul precedent, procurorii DNA au formulat o adresă prin care au solicitat restitutirea dosarului. Este imposibil ca datele să fie refăcute”, a spus avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×