Probleme mari pentru Elena Udrea! Statul i-a închis firma care a lucrat pământurile fiicei lui Traian Băsescu

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/02/2019, 14:41
Probleme mari pentru Elena Udrea! Statul i-a închis firma care a lucrat pământurile fiicei lui Traian Băsescu GALERIE FOTO
Probleme mari pentru Elena Udrea, căci statul i-a închis firma care a lucrat pământurile fiicei lui Traian Băsescu

Probleme mari pentru Elena Udrea, căci afacerile ei sunt ruinate! Statul i-a închis firma care a lucrat pământurile fiicei lui Traian Băsescu după ce în vara anului trecut, Direcția de Impozite și Taxe Locale Sectorul 1 din București a cerut instanței dizolvarea companiei.

Este vorba despre firma SC Agro Green Nana SRL, prin care Udrea deținea terenuri agricole. „Firma pe care Elena Udrea a înființat-o, în anul 2013, care a lucrat, în arendă, terenurile pe care Ioana Băsescu le-a achiziționat în localitatea Nana, județul Călărași, a fost închisă de Tribunalul București, în timp ce patroana se afla în închisoare, în Costa Rica.

Probleme mari pentru Elena Udrea. Statul i-a închis firma care a lucra pământurile fiicei lui Traian Băsescu

Decizia a fost luată după ce, în vara anului trecut, Direcția de Impozite și Taxe Locale Sectorul 1 din Capitală a cerut instanței dizolvarea companiei. Deşi hotărârea instanţei, pronunţată la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, impunea Finanţelor obligaţia de a o publica în Monitorul Oficial şi pe portalul Oficiului Registrului Comerţului, acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent”, s-a scris despre firma fostului ministru al Turismului.

Probleme mari pentru Elena Udrea! Statul i-a închis firma care a lucrat pământurile fiicei lui Traian Băsescu
Afacerile Elenei Udrea sunt ruinate

De asemenea, ruinată mai este și afacerea din Sălaj, stațiunea balneoclimaterică Băi Boghioș. „Din Costa Rica, Elena Udrea bagă o stațiune în insolvență. Compania Băi Boghiș, care administrează mai multe active ale stațiunii balneoclimaterice Boghiș Băi, judetul Sălaj, inclusiv un hotel, și la care fostul ministru Elena Udrea este cel mai mare acționar, își cere insolvența, pe fondul unor datorii care, conform ultimelor date disponibile analizate, au depășit 14,3 milioane lei. Astăzi, conform termene.ro, Elena Udrea deține 50% din companie, restul participației fiind deținut de Magda Stanca (40%) și Elena Stanca (10%)”, informează profit.ro.

Probleme mari pentru Elena Udrea! Statul i-a închis firma care a lucrat pământurile fiicei lui Traian Băsescu
Este vorba despre firma SC Agro Green Nana SRL, prin care Udrea deținea terenuri agricole

Stațiunea a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri și pierderi după ce ministru nu a mai fost atât de activă, astfel că în anul 2017 a fost finalizat cu capitaluri propii negative de -287,490 lei, împotriva faptului că societatea deține active imobilizate de 13,45 milioane de lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×