Povestea cutremurătoare a unui tânăr din Italia. ”Eu și tatăl meu am luat COVID-19”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 23:28
Povestea cutremurătoare a unui tânăr din Italia. ”Eu și tatăl meu am luat COVID-19”
Povestea cutremurătoare a unui tânăr din Italia

Un tânăr italian a înmărmurit internetul cu povestea sa ruptă parcă dintr-un film dramatic. A contractat în același timp cu tatăl său temutul coronavirus. El se luptă acum pentru viața sa, pe când tatăl său a pierdut deja lupta cu COVID-19.

Povestea cutremurătoare a unui tânăr din Italia

Tânărul din Italia vine cu un mesaj foarte serios și un avertisment în același timp pentru toată lumea! Giovanni Zampino spune despre coronavirus că nu este un joc.

Italianul Giovanni Zampino este internat la Terapie Intensivă la un spital din Torino. Aici a fost adus și tatăl său, infectat cu coronavirus. Giovanni  se luptă cu virusul, în timp ce tatăl său, Antonio, de 76 de ani, nu a supraviețuit.

Tatăl tânărului a murit după ce a contractat coronavirus

„Au venit să ne ridice cu două ambulanțe, atunci a fost ultima dată când mi-am văzut tatăl. Am descoperit că a murit pentru că mi-a venit un mesaj de condoleanțe.

Cred că s-a petrecut la începutul săptămânii trecute, nu știu exact ziua în care tatăl meu a murit. Fratele meu a ales să nu-mi spună nimic vâzând că sunt încă în spital”, a povestit tânărul Giovanni Zampino.

„Eu și tatăl meu am luat COVID-19. Eu sunt în viață printr-un miracol, tatăl meu e mort. Acesta nu e un joc!”, a mai scris italianul pe o reea de socializare.

Agenţia de Protecţie Civilă din Italia a anunţat marţi 345 de noi decese înregistrate în ultimele 24 de ore, bilanţul epidemiei de coronavirus ajungând la 2.503 morţi în această ţară, una dintre cele mai afectate din lume, potrivit Agerpres.

Numărul total de cazuri de coronavirus în Italia a crescut la 31.506 de la 27.980, o creştere cu 12,6%, cea mai mică rată de creştere înregistrată de la apariţia epidemiei în ţară pe 21 februarie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×